Нарешті дочекалася знимок зі з"їзду! Так-с. Ще на жодному з"їзді не була, але, мені здається, вже починаю впізнавати людей. А ну, перевіряйте, чи так!? На ровері круги намотує Олег М. Так? На другій фотці з цигаркою стоїть пан Олег, який припускав, що я - то MARTINI, а MARTINI - то я. Вгадала? За столом в самому кінці зліва сховалася Offline, біля неї - Олег М. А от навпроти Offline чи не наш Добрий Адмін MARTINI примостився? А ну кажіть, чи вгадала?
А з попередньогоз"зду що не бачили??))) І я шкодую шо пропустив. Сподіваюся наступного разу буду))) Мартіні, ти гуму на ровері поміняв на зимову?)))
Бачили-бачили!!! Тому й чекали цього разу. Народ, знаєте, розволочився - звик до доброго! От так погортаєш викладений альбомчик, позаздриш білою заздрістю, пооблизуєш слинки, помрієш - і чекаєш наступного з'їзду.
Дуже душевно поспілкувалися. Надзвичайно радий був бачити всіх, особливо Мар"яна (Pol) і новоявленого коррадовода Назара Приїжджайте ще!
От халепа. Я і сємкі припас на зїзд, і жінку попередив що б не чекала скоро додому, а тут тобі і ... на роботі мусів затриматись : А зїзд то вдався, чи як завжди ???