таки не вдалось приїхати, затримався на роботі, потім ще в Епіцентр затарюватись їздив... зато по дорозі назад пофа-факався з Маряном , приємно було його побачити
На форумі мету з"їздів неможливо зрозуміти! Треба раз туди приїхати. І - або Тебе це зачіпить, і сам почнеш творити ту мету, або відчуєш, що це взагалі не Твоє. І тоді залишишся самотнім ВАГ-оводом на закоркованій трасі.
В п'ятницю (02.12.11р.) на з'їзні АКЦІЯ від СТО "КОМФОРТ" перевірка фар на стенді безкоштовно!!! привезу з собою стенд для регулювання фар, відповідно всі бажаючі зможуть перевірити свої фари. Бажаючим, прохання перевірити завчасно тиск в колесах та запаркуватися більш-менш рівно
ок я регулював під час цієї процедури мене запхали на заднє сидіння коряги, відповідно під моїми 90 кілями зад опустився. Тепер коли я їду на ближньому світлі, то промені фар б"ють надто низько, це досить некомфортно, бо їжджу я в основному або один, або з одним пасажиром, якого,звісно, я на заднє сидіння не відправляю Я розумію, що проблема моя в тому, що не маю можливості регулювати висоту світла фар з салону. Але гадаю ,що вам слід враховувати цей момент. Бо ви виставляєте світло на нижньому максимумі, розраховуючи, що водій, залежно від завантаження, підрегулює собі фари, а якщо такої функції в машині нема, то напевно варто якось по іншому кумекати
Зроблено згідно інструкції, а тобі бажаю схуднути до 75кг і тоді все буде гуд А насправді водій повинен бачити де в нього закінчується ближнє , якщо цього нема то він сліпить зустрічних
один момент, люксометр аналоговий (стрілка) і на морозі може замерзнути, відповідно не буде можливості заміряти потужність ксенону і галогену якість і правильність пучка перевіримо без проблемодин момент. ти справжній Санта!!!
А Кора буде їхати на автопілоті? Тоді вже краще бери її на буксир до ровера - і для регулювання світла з Тобою, дуже облегшеним, буде більша користь
Оооо, це в самий раз, а то я після ДТП , яке відбулось на останньому з'їзді (хто був той в курсі ), поміняв я фару але світить вона мало того що на зустрічну, ще й кудись в небо.
Так в тебе фар нема......)))))) Хіба буш очима світити, а Олег буде міряти .....але тоді коняку тре брати щоб в темноті добре блистіли
Та чо Ти так відразу людині з порога в м... (маску авта, хотіла сказати). Хтось жиж у нас на форумі писав, що у Німеції затримали водія, в якого автомобіль начебто і був освітлений, а начебто і ні. Фари у нього не працювали, то він поклав на панель два ліхтарики і так бачив дорогу... А Донецький у нас, судячи з дописів, має дві різних руки (одну праву, другу ліву), то він, можливо, ті ліхтарики собі до кашкета причіпить і так доїде. Головне - щоби був!!! :D