Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    таки не вдалось приїхати, затримався на роботі, потім ще в Епіцентр затарюватись їздив... зато по дорозі назад пофа-факався з Маряном :), приємно було його побачити :)

2. Barada

Barada Новачок

Volkswagen Vento
    Всім привіт. Я шось лажу тай лажу по форумі та не можу зрозуміти мети з"їздів

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    На форумі мету з"їздів неможливо зрозуміти! Треба раз туди приїхати. І - або Тебе це зачіпить, і сам почнеш творити ту мету, або відчуєш, що це взагалі не Твоє. :) І тоді залишишся самотнім ВАГ-оводом на закоркованій трасі.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а з якою метою люди спілкуються, дружать?

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    А яка мета такого дивного пошуку і реєстрації тут?

6. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Сіськи, віски, кокс карибский, пакурить, папустится:D
    Barada а ти шо курішь??

• Подобається Подобається x 1
  7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    В п'ятницю (02.12.11р.) на з'їзні
    АКЦІЯ від СТО "КОМФОРТ"
    перевірка фар на стенді безкоштовно!!!
    привезу з собою стенд для регулювання фар, відповідно всі бажаючі зможуть перевірити свої фари.
    Бажаючим, прохання перевірити завчасно тиск в колесах та запаркуватися більш-менш рівно

• Подобається Подобається x 2
  8. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Супер, вчора поліз до своїх, короче все позбивав і виставив на око :)

ПС перший в черзі :)

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    прохання тим, хто регулював в нас фари висловити свої враження до і після :)

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ок
    я регулював
    під час цієї процедури мене запхали на заднє сидіння коряги, відповідно під моїми 90 кілями зад опустився.
    Тепер коли я їду на ближньому світлі, то промені фар б"ють надто низько, це досить некомфортно, бо їжджу я в основному або один, або з одним пасажиром, якого,звісно, я на заднє сидіння не відправляю :)
    Я розумію, що проблема моя в тому, що не маю можливості регулювати висоту світла фар з салону. Але гадаю ,що вам слід враховувати цей момент. Бо ви виставляєте світло на нижньому максимумі, розраховуючи, що водій, залежно від завантаження, підрегулює собі фари, а якщо такої функції в машині нема, то напевно варто якось по іншому кумекати

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Зроблено згідно інструкції, а тобі бажаю схуднути до 75кг і тоді все буде гуд :haha:
    А насправді водій повинен бачити де в нього закінчується ближнє :), якщо цього нема то він сліпить зустрічних

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ок, завтра за корадою приїду на ровері :)

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    один момент, люксометр аналоговий (стрілка) і на морозі може замерзнути, відповідно не буде можливості заміряти потужність ксенону і галогену
    якість і правильність пучка перевіримо без проблемодин момент.
    ти справжній Санта!!!

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А Кора буде їхати на автопілоті? Тоді вже краще бери її на буксир до ровера - і для регулювання світла з Тобою, дуже облегшеним, буде більша користь :lol: :lol: :lol:

15. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Оооо, це в самий раз, а то я після ДТП :cry:, яке відбулось на останньому з'їзді (хто був той в курсі ), поміняв я фару але світить вона мало того що на зустрічну, ще й кудись в небо.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    кора вже в Городку :)

17. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
  18. kym

kym Аксакал

a 100
    Так в тебе фар нема......)))))) Хіба буш очима світити, а Олег буде міряти .....але тоді коняку тре брати щоб в темноті добре блистіли

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Та чо Ти так відразу людині з порога в м... (маску авта, хотіла сказати). Хтось жиж у нас на форумі писав, що у Німеції затримали водія, в якого автомобіль начебто і був освітлений, а начебто і ні. Фари у нього не працювали, то він поклав на панель два ліхтарики і так бачив дорогу...

А Донецький у нас, судячи з дописів, має дві різних руки (одну праву, другу ліву), то він, можливо, ті ліхтарики собі до кашкета причіпить і так доїде.

Головне - щоби був!!! :D

20. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Golf 3 1,8 AAM-був; Chevrolet Lacetti SX wagon, black
    Теж буду, хоч вже і не на Гольфі, надіюсь не проженете...:girl_angel:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)