хто сказав?? Може лехусом приїхати, і попросити відкорекутувати??? 570им?? Хотя не, я краще з бутилкою віскі в руках буду давити окружающих слюною
Ну, нарешті!!! А то, думала, вже зовсім і забудуть. А де Bosh пропав? Запрацювався, чи що? А біш-меш скіки в гімінці треба мати?
Я можу і обійтися без акції по світлу. В першу чергу гроші хотів привезти за + чи ++ в темі http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=135308#post135308 MARTINI, машину мити для наклейки? Але хочу ту маленьку круглу лише
Машину мити треба регулярно Наклейок взагалі-то нема, але раз ти вже зібрався врешті решт приїхати, то можу тобі віддати ту, що Оффлайн подарувала недавно
А мені??? Я вже давно помита!!! І хочу продати буса з наліпкою. Хай несе добру вість у світи... ПиСи. Капєц, як людину псує тимчасова короткочасна відсутність будь-якої зайнятости... :gamer:
Тобто, я можу сподіватися???!!! Тобто, і мій транс... (транспортер, хотіла сказати) вже не буде безприглядним??? MARTINI, а клубна картка для особливо спраглих може мені завтра світити? Бажано, з 13-ткою в номері Ой, хлопці зараз як почують, то, як і Донецькому, скажуть доплачувати за крутизну номера...
Машину мити - це совдепія. І закидайте мене шапками Не для наших доріг миття машини. Правда, треба помити в суботу, бо давно дощу не було.
+1 Миття таки не для наших доріг. Але мафинку фкода... А от ми коли відпочивали в Хорватії на мисі Каменяк, то там найкрутіший був той, хто найбрудніший (значить - вже найдовше на тому місці). Бо в заповідник заїжджалося асфальтованою дорогою, а там - Париж-Даккар - один пісок! Йой! Треба вже нарешті чимось займитисі! А то Добрий адмін ще звідси кишне!!!
і я буду... правда машина немита вже місяць, а то і більше ),.. буде нагода з мого гольфа постібатись
Щоб вже закінчити питання з миттям машини, бо гілка то по іншій темі. Я не розумію, як можна мити машину щодня, не маючи такої можливості - хоча б проточної води трошки. Але нехай помив вчора, а зранку приходиш - вона вся в інеї, відчищаєш і вже машина помітно брудна, бо не біла і не сіра, а темна. А ось хто має гараж - тоді це вже набагато краще, мабуть. Та перший ліпший дощ, проїзд по Луганській за джипом (до прикладу) і що, знову мити? Тут вже і гараж не допоможе.