В неділю буде=) Я вже більше місяця не мив машину. Бо на стоянці замерзає за ніч розтане і потьоки і бруд... нема сенсу...
Шукаю її вдома, але поки не знайшов. Є глибока підозра, що жінка до Києва забрала. Коротше, якщо не візьму - з мене додаткова знижка і камеру вишлю Новою поштою з Києва.
Маю картку на 20л бензину А95 по 9 грн за літру, але треба використати до кінця грудня. Комусь треба? Візьму на зустріч.
Я не претендую, але використання службового становища в особистих цілях не? А, про що це я, ми ж в Україні Шановний адміне, сприйміть це як жарт
Ааааа!!! Було шикарно!!! Всім дякую!!! Приємно було познайомитися з Чортопхай. Дуже дякую Олегу М. за тест перевірку фар! Тепер їх дійсно стало видно краще на дорозі, бо світили в небо! додому їхав і тішився. Ну і всі хто не був пропустили дуже багато чого. Орест відпилив по повній! : Сорі шо якість фото і відео не вражає, ну по-перше драйв, по-друге темно, по-третє в бобіка фари сліпили так шо камеру засліплювали. ну і на телефон з"йомка. Там ще хтось знімав, може краще видно буде. http://www.youtube.com/watch?v=lDLI3G3xph0
Супер??? Не те слово!!! З"їзд - бомба!!! А скільки нас було!!! Дуже приємно було зі всіма познайомитися. Звичайно, з першого разу не вдалося всіх запам"ятати, але це ж тільки перший з"їзд. Несподіванкою було знайомство з kym-ом, а MARTINI, виявляється, ходить без карабіна і в житті виглядає добрішим, ніж коли ганяє нас на форумі в свої теми. Завдяки Доброму адмінові, нарешті стала повноправним членом Клюбу з карткою № 113 !!! Дякую! Шкода, що нині не вдалося влитися... Але, що відкладеться, то - як знайдеться ! bass-ові треба попрацювати над оселедцем, щоби вже зовсім відповідати аватарові. До речі, дякую Off-line за наліпку, а bass-ові за те, що приберіг і віддав мені (цілих дві!!!). Олегові М. дякую за спаплюження моїх фар :D і їх діагностику. До речі, а хто це їх крутив? Соррі, не запам"ятала... Стою збоку, пробую перекричати когось, хто якраз говорив, глип - хтось інший крутить мої фари !!! :wacko1: Ото я розумію - Клюб! :gamer: Як було обіцяно, OLEG26 вручено пиво за перемогу в конкурсі на тему: "Чому не їхав Гольф", а він добродушно дозволив подивитися, понюхати і помацати свою AUDI. Scirocco порозкидав будівельні плити по всьому майданчику. Добре, що нас не заставили їх складати на місце :D Було багато гарних спогадів з форуму. Одним словом, зустріч була чудова. Побільше б таких!!!
Дуже було приємно побачити Чортопхай живйом Оффтоад-шоу було просто бомбезне, а акція від СТО Комфорт викликала чималий ажіотаж
Давненько не був на зїздах, тому приємно що після перерви він вийшов дійсно цікавий і насичений. Насамперед дякую Олегу М. за те що не полінився і привіз все-таки прилад і народ який хотів і міг той поналаштовував собі фари (в тому числі і я ). Можна сказати що наш клуб бореться за безпеку дорожнього руху! Загалом культ програма складалася з: 1. Зібрання грошей для дитячого будинку (наскільки я чув то вже здало близько 20 людей); 2. Регулювання фар і вимірювання "сили світла"; 3. Майстер-клас від Ореста на УАЗі на спеціально створеному керівництвом МЕТРО для нас танкодромі. 4. Роздавання наліпок для учасників клубу. 5. Сємки і анекдоти... На зїзді були присутні якщо я не помиляюся 22 автомобілі, тобто людей було ще більше. ЗЇЗД ВДАВСЯ!
Не прийміть серйозно! як жарт! ААле, як то кажуть: "кто раньше встал, того и тапки" або, "кто не успел - тот опоздал"