Кількість транспортних засобів, прибулих на з"їзд, зафіксував наймолодший учасник вчорашнього зібрання - Влад. За це йому особлива персональна подяка! Він же ж приймав у Scirocco іспит з їзди офф-дорога, або, як тут дехто намагається представити, майстер-клас на УАЗ-і. :D
Вчора був перший раз на зїзді. Враженя класні. Веселий привітний колектив. Класне шоу на бобіку. Знайомство з Чортопхай (весела, позитивна, життєрадісна жіночка:D так тримати). Подяка Олегу М. за поради і регулювання фар. Постараюсь постійно бути присутьним на зїздах.
О! baksius відіспався! Привіт! З добрим Тебе початком! Як Ти мене! - жіночкою, так сказать... А були вчора ще новачки, крім нас із baksius-ом?
О, FasT, Ти молодець!!! Файні фотки виставив. Бо є питання. Вчора на з"їзді було ще багато цікавих моментів. Наприклад, як ми намагалися скласти і впхати на водійське сидіння буса нашого колєгу (не ображайся, але не напишу Твого ніка, щоби не помилитися - пригадай сам!). А він туди ніяк не хотів влізатися... І ще. Зі з"їзду залишилося невирішеним одне питання. Чи на фотках, які подав FasT, а саме, на третій, за стовпом намагається сховатися часом не AUDI колєги Bosh-а? Питання: якого кольору це авто? Сірого - відповідь неправильна :D
Якщо я всьо перепльонтала, то тільки в ніках. Не важливо, з якого з"їзду фотки! Авто те саме!!! І колір не змінився... MARTINI, Ти так і будеш мене обзивати жіночкою (с)?
Ну можу впевнено заявити що це СІРИЙ!!! Чи вам ще градацію його написати?! )))) Такого як "срібний металік" в природі не існує, тому - сірий! ))))
Shaggy, так то ми Тебе складали в транс... Транспортер? На наступному з"їзді поміряєм Твого Пассата Навіть не буду сперечатися, бо ж кажу, що всіх по ніках з першого разу могла й не запам"ятати. Чуєш, ми не говоримо про те, як він записаний у техпашпорті. Приїду колись Гольфом - тоді побачиш, який справжній сірий!!! Тут ідеться про колір внатурі! А він не сірий Той блакитно-перламутровий відлив... Та прозорість морозного повітря... Одним словом, не сірий він, не сірий!
ЧУЮ!!! ))) Аха-ха у вас, що Гольф пофарбований точно у градацію сірого з коефіцієнтом відбиття 0.6?! Сумніваюсь, дуже сумніваюсь... Тобто змушений вас розчарувати - Гольфік у вас хоч і сірий по кольору, як і Ауді, але у вашому розумінні точно "не сірий". )) Ви просто напутали кольори і відтінки! Колір у Ауді - СІРИЙ!!! А якого він там уже віддтінку та з чим змішаний, хіба що калібратором міряти!
А ми Тебе помітили!!! І навіть спеціально підходили подивитися, і навіть казали, що дарма Ти комплексуєш і не під"їдеш ближче. Як вже нераз писалося в нас на форумі, не важливо, чим приїжджається на з"їзд, навіть якщо пішки, а важливо, де Тобі комфортно. Комфортно у VW Клюбі, значить правильна орієнтація. А авто... Це ж як рукавиці! Раз - і змінив! :D FasT, Твої злорадні жартики залишу без коментаря. На разі! Але запам"ятаю! :
Зїзд - вдався. Також приємно познайомитись з учасниками, яких бачив тільки на форумі. Подяка Олегу М. за перевірку світла фар та подяка всім за серйозне відношення до благочинності
Та ви що?! ))) Я не мав наміру нікого образити, просто не люблю коли мені доводять те, що не є правильним! І тим паче не жартував... насправді ідеальним сірим кольором вважається сірий із коефіцієнтом відбиття 0.6, інше це уже його градації ну і + є ще відтінки (як у Ауді і вашого Гольфа). Думаю дискусію продовжимо на одному із з'їздів, якщо вам цікаво. ))) Заодно і Гольфік ваш погляну!!!
Згода! Впевнена, колір мого Гольфа Тебе приємно вразить :rofl::rofl::rofl: А так, до слова... Може Ти не читав цієї теми http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=132811&postcount=17 То дуже прошу: прочитай і зроби висновки