Відповідь: Обговорення з"їздів І шо ти ржеш? Олександра - такий самий член наш як і ти. На з"їзди приїзжає, картку має, на форум пише... А от мотор в неї більший :razz:
Відповідь: Обговорення з"їздів головне не мотор - а вміння ним користуватися. Мені підняла настрій фраза про члена ВАШОГО клубу, я вже пів офіса цим щойно розвеселив.
Відповідь: Обговорення з"їздів +1. Удочки не берем з автобуса не виходим :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Я за рибалку !!!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів та вудочки берем самособою, так ще і спінінги і донки, також підсак треба взяти а то карпів як витягувати будемо?
Відповідь: Обговорення з"їздів Та здається ще щось Травел казав про рибалку...я думаю і він погодиться..
Відповідь: Обговорення з"їздів 5 гривень з людини за заїзд на територію!!! Будиночок 65 грн з людини за добу!!! Сауна 100 грн/година На території тенісні корти, міні площадки для гольфу, волейбол, футбол, два озера!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів я не про саму чарівну долину - там рядом є шашлики ближче до дороги +1 я тоже рибак, думаю булоби цікаво і весело зганяти на озеро риби половити шашлик зажарити!
Відповідь: Обговорення з"їздів Ану розкажи де та твоя ВІЛЛА, про яку ти говорив (пропонував) поїхати і вигоди розпиши.
Відповідь: Обговорення з"їздів короче так Хата знаходиться в селі Хоросниця Мотиського району від зимної води туда 60 км. Там чисто і все прибрано тільки реба брати з собою постіль, і є два деревяні ліжка там ше треба матраци! В хаті є електрика але нема газу тобто треба брати якусь електро плитку! Рядом ліс ріка здоровене озеро сад , людей мініму. а також рядом живе наша тьотка з голоду померти не дасть (як шо шось....). Туалет атсуствуєт я так розумію шо він був знищений часом і якимись вандалами проте є багато місця де можна розслабитися!
Відповідь: Обговорення з"їздів +1 я підписуюся. 1. Нафіга нам пістоль? вовки нападати будуть чи німці, якщо салат вставить то напевно німці :mrgreen: , але треба брати не пістоль а гранати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . 2. 2 ліжка то класно, але як ми всі там з дівчатами (учасницями клубу) і дружинами будемо ето..., ну спати? 3. За плитку, нафіга нам плитка, кастрік розведемо, романтика. 4. Ліс і ріка людей німагу тобто є чи нікого не є? 5. Тітку не турбуй, бо зійде з нами з розуму, жрачку ми самі візьмемо, на крайняк я шось нам приготую. 6. На рахунок туалету - важко, загадимо всі навколишні ділянки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , а про розслабитися - ти мав на увазі туалет? :roll:
Відповідь: Обговорення з"їздів ооо ну то міняє всю справу! так би і сказав а ще кожен має мати на літо в багажнику по матрасу (на випадок якщо жінка з хати вижене)
Відповідь: Обговорення з"їздів таке враження, що ми змінюємо кожен раз місце зустрічі... ну не на стадіоні Україна жиш, звісно на трасі за МРЕВ ;-)
Відповідь: Обговорення з"їздів Та я , ж, аж один раз був, і недавно , навіть, до оперного збирався пертись- обез'яна п.с. ;-) Дякую