Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Майже вгадав!!! :lol::lol::lol:
    Зелена - стояла в ряду.

А я тут про колір питаюся :lol:

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Народ!!! А ми пам"ятаємо, що нині - останній з"їзд 2011 року??? І що до наступного з"їзду ооооооой, як далеко...

Давайте відмітимо цю подію! Ну, наприклад, бахнемо що-небудь. Ну даваааайте! ПЛЗ!
    :gamer:

3. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Типу пробний тест "Хатинка 2012" :D

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Наприклад декілька "ТАЗів 9-чок" з гранатомета?! :D:D:D

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ага! ;)

Нє, ну чуєш, то вже якось жорстоко би було з нашого боку. Такий політ фантазії!!! Я мала на увазі просто постріляти капку... :blush:

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Ну я вже за перексилін згадував:) Треба пошукати, але не знаю чи встигну..

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Згода! Нині на з"їзд MARTINI замість коняки приносить лінійку, порізану кубиками і внутрішню фольгу від "Космоса".

Адріан тягне перексилін.

bass - голку до м"ячів.

Донецький - несе компресор.

А я, так вже й запишемо, плящинку.

Скопійовано з теми "Забави нашого дитинства"

:yes:

Останнє редагування: 16 гру 2011
  8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Попросив би сьогодні підїхати на зїзд тих людей, які повезуть в неділю допомогу/подарунки до інтернату бо я привезу декілька кульків з одягом і взуттям, бо сам не знаю чи зможу поїхати в неділю.

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Таакс! Протокол вчорашнього збіговиська під назвою «Останній з`їзд VW Клюбу в 2011 році».

З`їзд розпочався відчайдушним вириванням нашої братії з лап страшенного звіра – корка, який утворився в районі МЕТРО на годину 19 ноль-нуль.

Делегатів прибуло… багато. Хіба що будемо рахувати по знимках, бо якось вчора до того лапи не дійшли.
    Фейс-контроль, тобто, знайомство тих, що дотепер ще не мали приємности цього зробити живйом.

Порядок денний (тобто, вечірній):

1. Вислухання лекції від rvm про особливості супроводження важкого автомобільного транспорту на трасі Івано-Франківськ – славне місто Львів.

2. Дискусія на тему: «Брат наш менший, поліцай» з обміном тяжким досвідом, здобутим на дорогах нашої неньки (Львів, Давидів, Самбір, Харків, Маріуполь та ін.). Головний доповідач – MARTINI. Співдоповідачі – Донецький і компанія. Гаряча дискусія. Коротка інформаційна довідка про доброго мєнта, який відпустив водія. Хвилина мовчання. Ритуал спльовування через ліве плече. Щирі запальні аплодисменти.

3. Поглинання традиційної з`їздівської страви під кодовою назвою «сємочки» з урочистим передаванням її з рук в руки по колу – в напрямку за сонцем. Різке присікання спроб порушити напрямок передачі заповітної страви.

4. Продовження форумських дискусій про додаткову секцію світлофора.

5. Приймання віртуальних привітань учасникам з`їзду від реальної Offline у режимі прямого телефонного зв`язку.

6. Короткий візит гер Тревела з подарунками для дітей з інтернату та передачею грошових банківських знаків Доброму Адміну MARTINI.

7. Головний пункт порядку вечірнього з`їзду – наповнення буса подарунками для хлопців з інтернату у Роздолі, зокрема, перевантаження привезеного одягу, взуття та іграшок з багажника і салону прекрасної срібної Jetty до бардачка сірого VW T5. Тяжкі здогадки учасників зібрання на тему: де ENERGY міг стіки того всього взяти?

8. Презентація перед учасниками з`їзду результатів праці Донецького та evil1207 з напомповування подарункових м`ячів. Призначення всенародними зборами відповідальних вагітних на цей вечір. Пункт, сподіваємося, буде доповнений ілюстративним матеріалом у вигляді знимок фон Донецького.

9. Протиправні дії Адміна з приймання готівкової валюти під прикриттям реєстрації на конференцію під назвою «Хатинка – 2012», фотофіксація тим же Донецьким зазначених дій з подальшою передачею матеріалів до поближчої податкової.

10. Культурна програма, в тому числі, пошуки найближчої діючої заправки, відделегування представників форуму до Пузатої Хати для поглинання гарячого чаю. Дрібні оголошення. Роз`їзд учасників.

11. Постійний пункт вчорашніх зборів: тяжкий безперервний регіт.

Невиконана програма: ЖОДНОГО разу не заглянуто під ЖОДЕН капот! Підозри на загрозу зміни орієнтації Клюбу.

Здається, нічого не забуто. Якщо щось – доповнюйте! :)

• Подобається Подобається x 2
  10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Шкода, шо тебе не буде в Хатинці-2012 :) Нам би такий детальний протокол був дуже цікавий наступного ранку

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ну, по-перше, ще надвоє баба ворожила... І може статися несподіванка...

Але, по-друге, щоб написати такий протокол, треба бути при свідомості :D
    А один непитущий серед усіх питущих... :russian_ru: Думаю, колектив би того не сприйняв :mocking:

12. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Колектив би сприняв, а от як би той непитущий спринімав би пяний колектив це вже друге питання:D

13. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    100% Як кажуть хто не п"є - той закладає :D

14. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ну хто завтра на з'їзді буде? :D

15. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Куті привезе.

16. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Скорей всего ни кого!!! :) :) :)

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А 20.01 з"їзд буде? Чи переноситься на 21.01 до "Хатинки"?
    А то й календаря нема, і народ ніби замерз... :)

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    я би приїхав :yes:

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В принципі, за розкладом положено в цю п"ятницю з"їзд