А запросто! Поміряємося, в кого крутіша саперка Ото "МЕТРО" втішиться... ПиСи. Або Eller-а з-під снігу викопаємо
Нічого іншого нам не залишається Хіба що ще нині з горя чаю напитися в "Пузатій Хаті" і тішитися, що вона принаймні солідніше називається
Я сьогодні вже встиг саперкою попрацювати, біля Фокстроту на Кн.Ольги, добре, що сніг тане, бо якби був мороз, то.... навіть не знаю чи зміг би виїхати. Так що сьогодні біля метро можу на біс:D
а я сьогодні згадував абсолютно всі прийоми, щоб з дому виїхати. Бісові двірники закопали машину та буду. збір на сьому ?
Хлопці... Аж не знаю, як ся вибачєти... Я вже і Гольфа з-під снігу відкопала, і дві саперки в багажник закинула (одну робочу, другу парадно-вихідну), і прогріла його до Львіва і назад... Аж тут задзвонили і пригадали, що нині в моєї товаришки 80 років. Сорки, ніяк не можу поєднати... Тим більше, що ще не знаю, чи завтра о 05.00 не рвону в дорогу. Вибачте...
Були дослідження, що підігрів в машині дуже шкодить яям. Пошукайте в неті, кому цікаво. Не вірю, що в машині, в якій нормально працює пічка, можна відморозити яя. А ось стояти на повітрі зараз не рекомендують навіть 15 хвилин. Тому треба точно вирішити, чи буде завтра з'їзд і куди він направиться, якщо буде.
Приїхали на 7 пару чоловік, сіли до когось в машину грітися. Як тіки народу стає більше - пузата хата. Тоже мені проблеми)