З`їзд відбувся. Був я, rvm, Zh@riK, Shaggy. Сіли до rvm в авто і грілись, було ще одне місце но не було більше бажаючих .
Напиши чому неміг цілий тиждень завестись я думаю людям буде цікаво почути. Але в відповідній темі щоб тут неприняли за флуд.
То машина хотіла приїхати на зїзд (ну господар теж). тому і завелась і приїхала. машина почне краще їздити коли буде приїзджати на зїзди. Всеж таки родина ФОЛЬКСВАГЕН підтримує своїх які їздять на зїзд, і авто, "як жива душа", також відчуває підтримку, І ЇДЕ....
зїзд був коротким, зате приємним. поговорили про мисливство і рибалку (останнє мене дуже цікавить) - дякую rvm за інформацію , буду літом звертатись. також, було приємно бачити Віталіка, та чути як він пасата вилікував
Історія, яку розказав Віталік, про те, що його ПАСАТ не хотів заводитись в руках його батька, а завівся тільки йому, наводить на те, що машина відчуває свого справжнього господара. Машина також має "душу". наші фольксвагени також хочуть приїзджати на зїзд, але самі цого неможуть зробити. ТОЖ ДАВАЙТЕ ЇМ ДОПОМОЖЕМО. ПРИЇЗДЖАЙТЕ НА ЗЇЗДИ!!!!!!!!
блюо ,а мій мшин так хотів приїхати на зїзд,ну так хотів приїхати ну ,ну просто від хвилювання аж насос охолодження заскреготів ,чим в пятницю і довелось зайнятись. А думав нарешті познайомлюсь зі всіма,може наклейку отримаю а тут на тобі.
Ну шо, в першу п'ятницю весни народ приїде на з'їзд? Я нарешті точно приїду, хочу познайомитись з усіма вагеноводами... заодно і наклейку наліпити, шоб на дрогах впізнавали!!! Ше з собою витяну знайомого на джетті (він теж давно хотів приїхати!!!). Головне шоб погода була вже весняна, тоді і народу побільше має бути...