Хоцця! Ой, як хоцця на з"їзд!!! Але так виглядає, що маю бути вдомцю на Страсний Тиждень (якраз тоді у п'ятницю планується з'їзд). Народ, а може б ми так у Страсний Тиждень (серед дня) зібралися і кортежем поїхали (наприклад, до Страдтча), перейшли Хресну Дорогу, подивилися церкву в пісковій горі (або, якщо хочете, до Жовкви і Крехова)? Зі свого боку обіцяю супровід професійного гіда-екскурсовода. На світ подивимося, себе покажемо... Що скажете?
мдя, а так хотів написти "зїзд гавно", а получається, що я по вимушиних обставинах недочекався самого цікавого
Пропонувала би не трактувати такого виїзду як акції якоїсь релігійної конфесії чи навіть релігії. Ми (члени Клюбу) належимо до різних релігій, або не є віруючими. Хотілось би, щоби це був з'їзд, де кожен реалізує свій маленький план: хтось - пройти Хресну Дорогу; хтось - показати своє авто; хтось - відчути їзду в колоні; хтось - отримати безкоштовну екскурсію найближчими околицями Львіва, про які дотепер не знав... Але всі разом!!!
Цікава пропозиція. треба скласти детальний план, розписати по годинах (час, дата, програма). Я не проти, підтримую.
я нічого нетрактую,але впевнени,що незалежно від суті віросповідання бог один,і духовна їжа на кшталт побачити чи відвідати місця душевного спокою ,чи порадувати своє око природою буде всім приємно для душі
То які пропозиції щодо дати, години і траси? Чи міг би то бути четвер, 12.04, Страдтч, виїзд від "Метро" о 14.00? Хто зможе приїхати?
А чому не в вихідний день: суботу чи неділю? Я думаю відгукнеться значно більше людей. Я наприклад в робочий день незможу.
Та йдеться про те, що то ж буде Страсний Тиждень... Хоча, ми можемо і в попередній тиждень - 5,6, 7 або 8 квітня. Народ, що думаєте про ці дні? Суть в тому, що з'їзд припадає на саму Великодну П'ятницю. Звідси і пропозиція - зробити з'їзд трошки особливим. Якщо погоджуєтеся (Адміни, що скажете?), то давайте подумаємо, як з найкращою користю це зробити. Якби на таку екскурсію, то, може б ми і родини свої взяли? Був би родинний з'їзд. Що ви на це?
Народ, ми не чіпаємо з'їздів 23.03 чи ще якихось там інших. Ідеться про те, що у квітні з'їзд планується 13.04 (якщо в мене з мат-мою все ок). Це - Великодна п'ятниця. Трохи якби ніби десь з якогось боку особливий день. Звідси - пропозиція зробити особливий з'їзд у вигляді екскурсії. Розглядається варіант - екскурсія до Страдтча (місце паломництва християн). Можна пройти Хресну Дорогу, яка там дуже особлива. Участь у хресній дорозі - не обов'язкова. Можемо взяти свої родини і просто проїхати кортежем VW-генів, послухати екскурсію, а потім зробити пікнік. Як варіант - перенести з'їзд на тиждень наперед (6,7 або 8 квітня), щоби вже не зачіпати Страсний Тиждень. Що скажете?
Останній тиждень Великодного посту! Може Обливаний понеділок: і вихідний і пасочка і м'ясо можна жерти!!! Це моя думка!!!
це четверта п"ятниця березня 13 - це друга п"ятниця квітня хочу всім нагадати, що клубні з"їзди проходять у кожну першу і кожну третю п"ятницю