А ну, читаємо увааааажненько дописи Чортопхай, а тоді говоримо голосно: хто кого дезорієнтував! А, до слова, надворі квітень місяць, а календаря, так би мовити, ой нема, та й нема, та й не буде???
ггг))) неа!! як я вже казав, що сам на 4 колесах ще не їжджу, так як чекаю свого 18-ліття)) тому і приїду на 2, на велосипеді)) щоправда можу трохи запізнитись, біля дому треба буде з 4 на 2 пересідати)))
ех, перший весняний зїзд 2012... а я не зможу приїхати... боюсь, що потім не встигну на останню маршутку, а так хочеться
Fast, приїжджай давай! Якщо я встигну вернутися з кордону, то буду нині Гольфом справжнього сірого коліру. Пам"ятаєш? Ти хотів подивитися сірий...
Ееееех! Перший весняний з"їзд пройшов на "ура"! З пивом, солов"ями і навіть "Беркутами". Файно було познайомитися з MrWolf777, DomInIc (не побоявся дощу - приїхав ровером!), вітати на рідній землі янкі - bass-а, побачити старих знайомих. Помірятися своїм сірим кольором зі співклюбниками... До речі, цікаво було вчора - запаркували поруч три сірих VW. Зовсім сірих... І зовсім різних... Для MARTINI несподіванкою був сірий колір Чортопхайового Гольфа. До того він думав, що у Чортопхай Гольф червоний і з віями Людиська, все-таки, як класно, що бувають такі моменти, коли ми всі злітаємося зі своїх теплих чи зимних країв, відкладаємо набік всі невідкладні справи, і по біздорож"ю Данила Апостола приїжджаємо в тій самій годині, у те саме місце, щоби під дощиком попити зимного пивка, позазирати один одному під капоти, потриндіти про щось спільне і просто від душі пореготати!
Нас було не дуже багато, але все було дуже душевно Особливо дякую Чортопхай, що впустила покататись на гольфі. Не кожна жінка віддасть свого "хлопця" в чужі руки
Cпасибі) не було можливості прочитати... на наступний з"їзд не відмовлюсь планування наступного з"їзду: Урря сарделькам!!!! хто що буде брати?
та чого його боятись?? навіть якби сніг падав-все одно б приїхав!! було приємно зі всіма побачитись, познайомитись з тими, кого ще не знав і не бачив!! було весело, всім дякую)) привезу "0"-ку (скільки зможу взяти)