Відповідь: Обговорення з"їздів А хто приїде в цю патнецю, хочется познайомитись і як вступити в клуб?
Відповідь: Обговорення з"їздів Приїзди , і побачиш Самі прикольні люди на всі з'їзди приїжджають, а решта , рогулі , на деякі ( я - наприклад )
Відповідь: Обговорення з"їздів Ласкаво просимо до ВВклубу, Антоха ! В п"ятницю просимо Вас на з"їзд, буде повний збір найактивніших членівВВ наших. Там буде можна і вступити в клуб. Для цього новачку для прописки з собою мати букет червоних роз, шампанське брют для дам, ящик пива для Тревела and company, та чупа-чупс для Кіндера. Просимо, просимо!
Відповідь: Обговорення з"їздів Чунга чанга ти наш, не відхиляйся від іміджу, попрошайнічай кокосів та бананів
Відповідь: Обговорення з"їздів Олександро, ти чого нам нових учасників розлякуєш? Порахує собі чувак, який це попандос, і вирішить, шо йому нафік не треба в клуб вступати Антоха, щоб вступити, треба 1. зареєструватися і спілкуватися на форумі 2. приїжджати на з"їзди 3. придбати клубну карту перераховане Олександрою - то вже можете в приватному порядку
Відповідь: Обговорення з"їздів я теж так подумав, приємно що люди тут з почуттям гумору, а то все перечислене то точно тільки в привітному порядку
Відповідь: Обговорення з"їздів Доречі, здається з того часу як я свою джетту продав , в клубі більш джетти не було Вітаю
Відповідь: Обговорення з"їздів ой, ну знов почалося "коробка, мотори треба щось робити, переробити.." ну шо ні тема то чудеса VWреанімації! Ну вже коли я буду не сама тут ... the only girl
Відповідь: Обговорення з"їздів А ви , теж, заражайтесь цією манією.ВВ- це машина,яку потрібно ремонтувати самому-Лєго конструктор до 18 років не дозволяється