беру 1-1,5 кг ковбаско-сардельок.... сподіваюсь підбере хтось)) ПАНОВЕ АКТИВНІШЕ !!!! потім шкодувати будете))))
мене не побили і тебе, whatforl, не повинні:D постараюсь привезти ще кетчуп та хліб; одним словом, що на спину поміститься, те і привезу
Цікаво, а як ще себе позііонує клуб,окрім з"їздів? Якісь соціально - громадські ініціативи проявляються?
Я в такому віці, що мене то мало цікавить. Я ж розумію- що клуб, то громадська організація, от і цікавлять громадські ініціативи!!!
Та всім нам ближче до 50, кому більше, кому менше, є навіть яким за, але..., в клубі всі почуваються рівні.
в нас таких багато, доречі ніхто на зїзді непочував себе старше 25 100% перевірено,приїжжай і перевіриш
Планую бути, але ще не знаю як воно складеться, тому і незнаю чи щось візьму. Але давно не був, дуже хочу попасти)
підбирати з-під арсену(на патона) Друзі....потрібно ще кількох добровольців...з мангалом..шампурами...однор. посудом... та набором свіжих анекдотів зголошуйтесь!!))
виясню по роботі коли буду заливка спец підлоги щоб встигнути і наберу, якщо щось на Патона забрати непроблема .
Дуже хочу попасти на з'їзд, давненько небув. В п'ятницю запланована сауна, шеф запрошує, може невідбудеться.
з"їзд відбудеться 20 числа в п"ятницю за МРЕО на вул. Північній о 19-00, а наклейок поки нема, сам чекаю на них...
На останньому з"їзді хтось пропонував свої послуги із виготовлення наклейок. Не пам"ятаю його нік, і після того на мене так і не виходив. Зголосися, чоловіче!