щойно дивився, якраз на п"ятницю сонечко прогнозують, хоча і з невеликим дощем... ну але ми ж не з цукру:D
Дуже мені прикро, але мене небуде. Буду з вами в своїх думках. І мені буде трохи соромно. Маю серйозне відрядження. Олег М буде готувати мою машину до поїздки і думаю що все буде гаразд. В сердці я з вами. Якщо будете пити (пиво 0 льовку) то побажайте мені щасливої дороги т. 0 67 720 30 28. Якщо подзвоните, буде дуже приємно. Бо в такій годині по рафіку буду в районі Києва, буду згадувати всіх Вас присутніх на зїзді, буду шкодувати за тим шо мене немає. Чортопхай тоже небуде (з її слів), нехай також пожуриться. Та шо казати ..... МЕНІ ПРИКРО ШО МЕНЕ НЕБУДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Друзі вибачайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Зараз буду плакати................ Та ну Вас ......................... ПОДЗВОНІТЬ МЕНІ БУДЬ ЛАСКА І СКАЖІТЬ ЯК ТАМ НА ЗЇЗДІ. ВСІМ ПРИВІТ.
от проблема, у Львові важко знайти дрова Можу вам підкинути мішок- два з фруктових дерев, от тільки живу я за 60км
згоден , а на заправках так багато що аж продають, хоча признаюсь чесно,що ніколи не купував і не знаю які вони.
я мав наувазі, що дрова мокнуть якщо йде дощ - не слідкують заправщики за цим. Робимо перекличку, хто буде сьогодні?
Я ще точно не знаю чи буду, але якщо так, то теж щось з собою візьму. Точніше буду знати десь підвечір. П.С. Блін вже другий місяць ніяк не можу нормально попасти на з'їзд.