Я планую вже цього разу приїхати (Олег візьми мені моторчик-помпу охолоджуючої рідини, який я в тебе залишав для склеювання, якщо будеш на зїзді).
Дякую всім за приємну зустріч і за те, що виявили енурез в мого Трансв... Транспортера. Як kym передбачав, нині майстер мусив майже зняти мотор, але ліквідував нетримання. DomInIc дякую за пиво і файну розмову. КІТ, приємно було познайомитися. Вибачте за висячу чоколяду.
дякую всім хто приїхав)) за створений хороший настрій і компанію особлива дяка baksius, що дозволив проїхатись на свому Golf 2 і підкинув після з"їзду
Перед виїздом на з"їзд, у мого Транс... Транспортера перестав працювати омивач скла: моторчик крутиться, а водичка не псюкає На з"їзді хлопці зазирнули під капот, прочистили форсунки, там пошарпали, там зиркнули і т.д. Врешті виявили калюжу під бусом. Повисловлювали припущення і пропозиції. Я їх послухала, поїхала до майстра, він поміняв шляники, і... вуаля! Бус пісяє там, де треба, а не під себе. Соррі )))
Вчорашнє не випите пиво сьогодні як знайшов в багажнику, коли крутив машину на сонці.. Робота пішла жвавіше..
Про зїзд Всім привіт, я тут вперше і машину тільки купив - розкажіть про зїзди? що на них зараз відбувається? і коли вони бувають, ато теми старі на форму можливо зараз все помінялось
Всім привіт! Давно хочеться приїхати на з"їзд, але весь час якесь "западло":D Нарешті є можливість... Підкажіть, будь-ласка, в кількох словах, звідки заїжджати до місця зустрічі, а то в цьому районі я "не месна"...
...вже "вдуплила"...Сорі Так розумію можна зі сторони Городоцької заїхати і з Лєвандівки... А взагалі, хтось планує їхати 1 червня..? Обідно буде припертися даремно...:D