відколи я приїжаю на з"їзди, не було такого щоб нікого не було)) планую бути, якщо натхнення не буде готуватись до екзамену:D
Та проходить любий варіант. Себе точно тре брати. А якщо, до того буде пиво "прилагатися" - то ваащє клас.
також планую бути. цікавить питання на рахунок приписного, з пустими руками не хочу волочити свій хребет
В меншості?... Хмільне, пінне, холодне, смачне ПИВО. Я б не відмововся, та й ті пасажири що призджають на зїзд теж
...вже "вдуплила" цісьо-цісьо, бо ше зараз договорюся... Elza, Говориш точно, як один мій друг. Дівчино, Ви часом не з Дублян? Як шкода, що я так далеко і на з"їзд вкотре не потрапляю! Стіко нових людей бу...
Ну я старалася....:D Нє, часом не з Дублян. Шкода, Чортопхай, що пропускаєте з"їзд Мала велику надію познайомитися, так сказать - лічно (я з щирими і добрими намірами)
А це правильно! І... безсумнівно! Чого на з"їзд їздити з поганими намірами? І взагалі, з поганими намірами тут нема що робити. Але, як переконує досвід, знайомство "вживу" (цитую нашого Адміна) завжди набагато краще, ніж через інтернет. Пише людина з одним настроєм, у кожне слово вкладає посмішку, а на другому кінці хтось читає з зовсім іншим... От і виходять непорозуміння А ще колись один совєцький жартун сказав: Як багато, виявляється, можна зробити по знайомству! То давайте ж знайомитися, до дідькової матери! ПиСи. А взагалі-то, чи хтось помітив, що останнім часом Клюб став притягувати сильну стать? Тобто, нас (бо кажуть, що краса - то сила, а в нас її - хоч греблю гати!). Так незадовго і Бабську автошколу відкриємо