Я тільки "ЗА" всіма руками І тут погоджуюсь Дорогі наші мужчини, хто ще не в курсі, то є 2 способи керувати жінкою - еле ніхто їх не знає :D
Мусіла-м-сі залогувати ще раз, щоби поставити плюсика за таке! ))) Всі на з"їзд - продовжити обговорення такої цікавої теми! WANTED буде мати доповідь про систему керування транспортним засобом марки "Жінка". Опонент - Elza )))
ахах, шкода що не приїду в п'ятницю,- матиму дивовижну подорож на Франківськ. а з таким би задоволенням послухав би про марку "Жінка"
ойойой))) не заходив на форум всього кілька годин, а тут вже таке твориться) ви подивіться тільки що творить поява жінки... яке пожвавлення в темі! і вже скільки зголосилось, що буде 1-06-12! перед минулим з"їздом ніхто нічого не писав, а тут вже стільки дописів)))
То які гальма? Домовляєшся з друзями за халупу ві Львові і приїжджаєш на з"їзд. Головне - добре підготуватися до доповіди, бо опонент, як сам розумієш, має чим крити
У Львіві знайомих дуже мало (вчився у Франківську). Я вже хочу до Вас на своїх колесах прикотитись Сподіваюся це вже буде скоро
5+ :D ..."степінь криття" залежить від того, наскільки хорошою, чи навпаки - поганою, буде доповідь на тему...
Ага...то майже то саме, що "Нет некрасивьіх женщин...." Нє, нє...то не той випадок про "малое количество вьітитой водки..." :D ...а той, що жінки є гарні, дуже гарні, дуже-дуже-дуже.....гарні :D