я бачу флудять тут неподєцкі,але я чучуть плис,просто виникло питання про яку красу йдется? , зовнішню чи внутрішню ,тфути душевну чи ...........?
Та нє, ніхто не флудить... Пардон Звичайно мова йде і про зовнішню і про внутрішню красу...(на вашій мові - "про душевну і........") В істинній жінці має бути гармонія краси і розуму (Хоча то і рідкість...:D Ой...але то не про нас...)
Elza, Ти що? рідкість... понімаєш... Зважуй слова! Тобі оборону на з"їзді тримати - одній за всіх! А Ти так легко здаєшся на першому віражі. А ну - візьмися в руки! Offline, давай приїжджай на з"їзд і інших НАШИХ заклич - бачиш, пристрасті не на жарт розігріваються. Красу нашу збираються міряти! Дівчата, всі на з"їзд!
Та я якраз і прото -що поєднання краси і розуму то якраз і про нас - ми "Екземпляри ридкісні" А все решту - то не про нас
Не баісь, Чортопхай, я оборону так просто не здам - буду кидатися на амбразуру і брати на абордаж...:D
Так - то вже краще! А потім - звіт в студію! Погортай пару сторінок назад - кинь оком на зразок і зроби вдвічі ліпше. А я потім приїду - відпрацюю на бурачках... Тобто, на наступному з"їзді. Чуєш, Ти тіки бережи там себе, га? А то якось Ти так з порога в м... в машину: кидатися, брати... Вони в нас хлопці спокійні. Дотепер не помічала за ними особливої агресивности... З нетерпінням чекаю звіту зі з"їзду. А ковбаски цього разу будуть? А пиво? Хто що бере на з"їзд 01.06? А ну - пишіться! Все-таки, День дитини...
:D:D:D ...то я так...Знаєш, як в приказці - "Бий своїх, щоб чужі боялись..." Не, то я жартую Я так написала, щоб ти була спокійна за оборону :D А на рахунок того, що хлопці у нас врівноважені і виховані - навіть і не сумніваюся!!!
колеса можу і подарувати , а авто купувати потрібно доречі незабаром продаватиму свого пассата десь за місяць
для твого керма, Домінік, прав не треба )) хоча, я забороняю тобі пити! нема нічого непердачуванішого і страшнішого ніж п'яний роверист Вульф, шо там за колеса уже пішли в рух ? я собі якраз шукаю. бо на дворі 21 сторіччя, а я досі на 4 камерних колесах...
Надеюсь что и не заметиш!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D А ты в самой дате точно уверенна,чтоб не вышло как в прошлый раз :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
на яких колесах я би не приїхав, на 2 чи на 4 - я не п"ю! це ж насамперед моя безпека! так що тут, КІТ, можеш бути спокійний