О, це вже конкретіка!!!!!!, а то совість мучить тіло догадками, та каже : "шоб не получилось, як з тим монахом, котрий прийшов в чужий монастир зі своїм статутом"
увіііі!!! (*дико тішуся і скачу по кімнаті) та, 13", жигульські ржаві кулка )) та ми ше до п'ятниці тут натриндітись встигнемо підтримую Чортопхай - фотозвід мусить бути! + Шег, як будеш,- набереш мене, послухаю, як сосиски смажаться на Кумовому мангалі
та ми ше до п'ятниці тут натриндітись встигнемо підтримую Чортопхай - фотозвід мусить бути! + Шег, як будеш,- набереш мене, послухаю, як сосиски смажаться на Кумовому мангалі [/QUOTE] так а ти шо рішив сачканути
Друже, Ти уважніше почитай тему, яку тут маєш на увазі, тоді зрозумієш, хто там всьо перепльонтав. А то зробиш зі мною так, як в тому анекдоті: - Хто вс...ся? - Невістка! - Її ж вдома нема! - А он її плащ висить! Так, робяти, а хто мангал везе? Чи на лоні природи вогонь має палитися? Га? Погода сама шо ні на єсть пікнікова, а настрій тут поки що тільки в новачків азартний. Хто бере мангал? Кетчуп? Хліб? Одноразовий посуд? Горі... Горючу рідину для розпалювання багаття? Mixonoff, Ти буш? Чи так - без фоток жити бум?
мені подобається твій настрой. ми тут всіх строїмо і організовуємо (в доброму значенні цих слів), а самі ж не приїдемо =/
кожен пише за те, що може привезти... а читаючи попередні дописи, хто що привезе, вирішує що привезти самому так щоб все було))
Розпочинаю список. Беру: - 10-15 банок нульовки, - семочки кілька пачок, - прихвачу ковбаски або сосиски. - хліба чорного буханки зо дві.
продовжую... візьму одноразову посуду, кетчуп і звичайно же 0-ку) ще можу взяти кілька шампурів, якщо буде кому мангал привезти...
Так як бутля самогону брати ніззя, бо всі "с рульом" :D, тоді з мене кетчуп і всякі там прибамбаси, посуд одноразовий і т.д...
Ей хлопаки.... того разу з маналом у мене не вийде, я можливо і не попаду на зїзд..... тре щось інше придумати