Відповідь: Обговорення з"їздів Монкеу, в моїй машині потребує ремонту тільки поцарапаний вазівським пацюком бампер..А я, як тобі відомо крім манікюрних, ніяких шпателів та пендзликів у руках не тримала навіть.:?: що самій :?:
Відповідь: Обговорення з"їздів Вірно, як мені відомо. Я не про те , що ви мусите сама ремонтувати, а знати що ремонтувати, щоб майстри не наживались. Леді на Jetti зі штатів не пасує копирсатись під капотом п.с. І не натякаю, що ваша красуня потребує ремонту
Відповідь: Обговорення з"їздів за мрев "дай":arrow: бував там, дорогу найду а хто буде, а то тут коликтив веселий, цікаво хто з них буде:?:
Відповідь: Обговорення з"їздів о це класно що Ви аватар поміняли, а то Ви розуміїте...в нас тут і Кіндери на сайті є.. А в пятницю.. ну як закомандував Адмін, то тоді все за регламентом у 19.00. Нехай може хтось Вам свою мобілу дасть якщо Ви заблукаєте удруг..
Відповідь: Обговорення з"їздів Що саме і чому непонятно? Може якось по іншому написати або кількома мовами продублювати?
Відповідь: Обговорення з"їздів я тебе давно чекаю! можеш не вими я тебе і на грязній вставлю! дуже жалко, ато я хотів тобі довести нашу розмову до кінця (стосовно економайзера!) +1
Відповідь: Обговорення з"їздів :smile: Свою присутність на форумі підтверджую!!! А ось припертись на з'їзд зможу не раніше 6 липня (не травня) :-( (десь на форумі цю дату вже озвучував)