Повторюсь --- ХТО МОЖЕ МЕНІ ПРИВЕЗТИ 1 (ОДИН) ЛІТР БЕНЗИНУ (любого бензину, треба для паяльної лампи, хочу пропалити сіточку кришки головки блоку, бо треба прокладочку замінити). Прошу, тих, хто на бензі їздить, бо купляти треба 3-5 літрів, +тара, +заправщик котрий вимахується. З МЕНЕ ПІВАСІК І СЄМКИ, А ТАКОЖ РЕСПЕКТ!
в тім то й діло, що не маю . Наприклад коли міняю паливний фільтр, то відкручую з середини багажника кришку, та медицинською грушою 2-3 рази витягую соляру, заодно перевіряю поплавок і чищу сіточку.:D
Жжош. А пальцем шланг заткнути? нє? Шланготрубки продаються в любому сільбудтоварному магазині.... правда будуть коштувати як півлітра бензи
ВИБАЧАЮСЬ, АЛЕ ВЖЕ НЕ ТРЕБА, бо через бухгалтера яка накосячила залишаюсь на роботі. На з'їзді не буду (вже й пиво купив). :
Так футбол же був!!! Я планую все-такти на слідуючий з'їзд підтянутися, тра наживо подивитися авто Мартіні в їзді!
ДА, вот толь-ко надо было написать что это мероприятие будет не на эту пятницу!!! А то приехало 5-ть машин ,и ничего там не увидели кроме самих себя
Хтось бажає на наступний з'їзд замірити потужність двигуна та розгін до 100км/год? Маю вже рік такий пристрій з США GTECH Performance Meter/Pro, яким багато хто користується для вимірювань характеристик авто. Точність вимірювань реальна: - к.с. - 3 к.с. - розгін до 100 км/год - 0,1 секунди Ще можна вимірювати час проходження 402 м та ефективність гальмування з 100-0 км/год Але є умови для точного вимірювання: - при старті треба тиснути на газ повністю; - треба точно знати вагу автомобіля разом з усім що в ньому є, включно з водієм. Безкоштовно. GTECH Performance Meter/Pro Uploaded with ImageShack.us