Відповідь: Обговорення з"їздів p.s.Я ,тут, подивився по кількості тих, хто був на форумі сьгодні- то багацько люду
Відповідь: Обговорення з"їздів мене цікавить питання, завтра на зїзді, буде хтось хто розбтраєтся в кробобці передач?
Відповідь: Обговорення з"їздів Я вже викладала, але мій допис було кастровано Адміном (припущую виключно тому що в ньому не містилося смайликів :razz: це ж тепер як допуск до публікаціі ), чи може мені треба було окрему тему створити для запитання. Мене зацікавили твої дописи про знайоме BMW, що позитивного в противовес написаному ти можеш про неї сказати?
Відповідь: Обговорення з"їздів :shock: огорченіє в мене раптово закінчились ДВДВ диски я записав тільки один фільм.:shock: тому візьміть хтось ноутбук для масового перегляду, і можливо для перезапису. ТОПОЛЬ ти не проти?:roll:
Відповідь: Обговорення з"їздів Блін- провтикав, знов. Пійонєр ,здається писав Буду, думаю на 7. Чи тепер раніше збір?
Відповідь: Обговорення з"їздів Роле, зробимо як домовлялися, може ти ще маєш диски з попередніх ВВподій? Тополь буде не проти, вези всі! А шо, так виглядає шо в Пегаса ти мов тоже мав питати чи він не проти?:grin: десь мабуть Пегасе накружляв а тепер боіться що його прихована камера знімала
Відповідь: Обговорення з"їздів Про відео де Кора програє... Але я надіюсь там де прелюд і сивік програв, ти також зняв? 8)
Відповідь: Обговорення з"їздів та це в нас з"їздні розклади, вам, форумським, без сьогодняшнього прибуття на з"їзд не зрозуміти. Так шо давай приїзжай, можеш і на немитій рокєтє:-( шкода що ти в заїзді правда не будеш, а то я так бачу там би булоб багато бажаючих тобі шию на швидкість намилити..
Відповідь: Обговорення з"їздів Юр, ну ти ж перший і почав в "обговорення з"їздів" матраци роспреділяти зі словами "..як МИ ВСІ там.." ітп знов натякаючи на діскримінацію жіночих меньшинств клубу.Ще навіть дати цього з"їзду-рибалки наскільки я розумію не затвердили, а матраци вже на сторінках форуму.Я доречи не рибалка,поняття не маю що таке "підсаки,донки",але думаю собі треба обов"язково поїхати,ну і шо шо без умов, але ж стільки корисного нового для себе почерпну.Наслухаюсь і про коробки передач,і спорт.водіння і навіть якщо пощастить автогенетику наприклад як схрестити VW з Мерседесом:shock: послухаю. Кіндер десь там писав зупку варитиме власноруч .А обіцянки будемо дотримуватися, пліз. Ну і шо шо деколи виходить у водносторонньому порядку..ну миж українці! це в нас національне,на державному рівні ...розвинуто. Мир?
Відповідь: Обговорення з"їздів :twisted: :evil: :evil: це шо за натяки?! :twisted: ти мене за косички не дьоргав, все натуральне, волосся власного походження, французької виділки. 8)