Відповідь: Обговорення з"їздів покішо тіки один пол рветься або багато халявщиків які мають потужні двигуни і для зарядки в мене виграти
Відповідь: Обговорення з"їздів "не тягніть ковдру на себе" я поцікавився чи буде нам усім переночувати, чи не скремпуєтеся Ви прекрасних і довершених чоловічих тіл :mrgreen: ой ржунімагу
Відповідь: Обговорення з"їздів не роби "проекції" відразу на себе ;-) я образно, різносторонні теми можу підняти, тобі ж не цікаво про прокладки в двигуні і колінвали з муфтами говорити.;-)
Відповідь: Обговорення з"їздів Усім здорів ,зранку! Ви,напевне, помітили, що я, як втомлений, багато розмовляю. Звиняйте, якшо комусь болить голова
Відповідь: Обговорення з"їздів та ні нічого я тебе перший раз побачив! і зрештою ти мене напевно теж!
Відповідь: Обговорення з"їздів Привіт Авсел, да так, нічого аж такого ти і не пропустив, червоні Гольф з Джеттою порвали один одного по надцять разів,та пацани на Марс злітали, а так більше нічого.Хоча... ми також не останні поїхали. Ей, як там повернення з Марсу прошло, Травеле ?
Відповідь: Обговорення з"їздів уряяяяяя!!!!! нарешті наклейки, тільки ще розкажите як клеїти, а то в дитинстві навіть фантиків не мав(
Відповідь: Обговорення з"їздів там тобі і приклеїмо, твоя задача перед тим добре відполірувати поверхню під нею, шоб не відклеялась за місяць