Відповідь: Обговорення з"їздів Народ хто мене може взяти з собою! Я буду їхати з Степана Бандери або від Церкви Юра! Будь ласка. Мені срочно треба бути сьогодні!
Відповідь: Обговорення з"їздів Може я свистуна і візьму... десь так в 18-50 біля ц.Юра. Упс, сорі плани змінились - буду в 19 на місці. Свистуна не візьму бо буду летіти з Яворова.... :-(
Відповідь: Обговорення з"їздів Та, я збрехав: я не спав попередньої ночі: я тупий зануда і мені потрібно вночі вчитись (модулі я , всеодно , завалив). Але прикільно додому вертались Мої одногрупники ше мусорів погрузили трохи
Відповідь: Обговорення з"їздів З'їзд був файний: Ганяли Мартіні з Орестом(потім помінялись машинами), Марк з Мартіні ( в обох заїздах корадо на прийшло першим ). Покопирсались , хлопці в машині, і поїхали в п'ятницю, і похатах . А додому , теж прикільно їхали Коротко доповів товаріщ Обезьян
Відповідь: Обговорення з"їздів Ну і як тобі "морозиво" з мікрохвильовки? :mrgreen: наступного разу уважніше читай МЕНЮ!
Відповідь: Обговорення з"їздів Монкеї ето не только ценний мєх... оце вертаємося ми нічною Тонельною в п"ятницю із П"ятниці ... стоять на дорозі два даішники у щільному оточенні надцяти молодиків і поруч знайомі до болю і любі серцю VW/BMWластівки Орест та Андрійко...Перша думка була "на якій жиж швидкості Орест внісся під міст що ВОНИ встигли ж таки його зупинити?" друга "не слід було Монкей пити зелений чай!.."Нога витискає тормоза, рука тягнеться за гаманцем...допомогти друзям!! А це всього Monkey's одногрупники загружаловом бавились.. Одним словом з"їзд удався ! Особиста подяка учасникам заїзду! Було кльово!
Відповідь: Обговорення з"їздів Було зимно! А нові учасники побачивши такі збори навряд би приїхали другого разу:mrgreen: потрібна концепція. Ми то вже привикші.....