Відповідь: Обговорення з"їздів Там було написано по-человєчески : Вареники І Саша питав , чи вони їх щойно клеїли ... нас обвели навколо пальця... І ше одне : Санта Клауса не існує ...
Відповідь: Обговорення з"їздів Санта Клаус починає існувати від певної суми баксів або від певної дози олів*є :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Кіндер, а Снігуронька існує? не вітірайтеее мій оффффтоп пліз, дайте 1добу (поки Кіндер не відповість!) Вже доречи клубничка достигла.. тож дівчат тепер не тільки кавою можна пригощати;-) . Це був би не Юрко.
Відповідь: Обговорення з"їздів А я б не проти чіпсиків (вони і зимою і літом є) А от трускавки - то це хіба арістократам!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів Ото вірно!!! Хочу , вже, пива! Давненько не пив, але й пішоходити немає бажання
Відповідь: Обговорення з"їздів Я того й написав, шо пива хочу а не безалкогольного- набридло , вже. Алкогольне корисне і смачне, а безалкогольне- просто рідина зі смаком :-|
Відповідь: Обговорення з"їздів ХМ, не в курсі... Не доречно тоді вимахуватись у вечорі, що мол "наніч каву не п"ю..."!
Відповідь: Обговорення з"їздів Щось ви народ трохи з теми обговорення зїздів у сторону колєктора ідете:smile: