Відповідь: Обговорення з"їздів В мене нет накрився!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я буду, брат. Тіко дочекайтесь мене ... п.с. Я , вже отримав фотки того корка- вельми файний стан , треба буде брати майстра і їхати ... На з'їзді дорозкажу
Відповідь: Обговорення з"їздів Короманія якась почалася Хоча в тому є позитив - може як стане тих машин побільше, то перестануть люди викручувати собі шиї на вулицях - шо то таке поїхало?
Відповідь: Обговорення з"їздів Звертаюсь до Мартіні, Скірокко чи Свистуна - на минулому зїзді нашій Венті не хватило клюбної карти... прошу сьогодні захватіть пліз.
Відповідь: Обговорення з"їздів Біда чорна, я не зможу приїхати на зїзд, через те шо в мене температура 38,4 і говорити я не можу і ходити теж, не то шо їххати, є підозра що я просто заболів. такщо сорі, але мене скоріш за все не буде хіба би чудо сталось. але на наступний зїзд мушу бути.
Відповідь: Обговорення з"їздів Я буду, але просто на пару заїздів приїду. (хтось там грозився порвати жовте коррррадо турбованими пасатами і безкопресорними гольфами) Ми ж збираємось на 19:00 на трасі??? Лиш пліз нагадайте - 80971308941. (бо за тою роботою вилітає все з голови). Отож список опонентів-рейсерів: 1. Pioneer (дизель павва!) 2. Markell (гума буде вся моя!) 3. Scirocco (будеш?) 4. Martini (треба ж нам знати, в кого копресор дує краще!) Та й думаю вистачить, бо замучу машинку.
Відповідь: Обговорення з"їздів Бери з собою 4 кола і літру червоного антифризу - зразу ж заберу! :grin: