Відповідь: Обговорення з"їздів Тоді біля головного корпусу політехі на 18:30?????? Якшо мож то подзвони 80979217101
Відповідь: Обговорення з"їздів :evil: Піонер ти шо на пріколі? Я тобі казав що почитай дописи, я без машини що ти в мене хочеш!:evil:
Відповідь: Обговорення з"їздів мля, ржунімагу, народ так шашлика хоче шо аж мозгами поїхав геть чисто
Відповідь: Обговорення з"їздів сорі, що так втік, справи були... класно поганяли!!!! П.С. Тревел, я з добою боюсь їздити ти апасній... гггг дороблю бібіку тоді тільки за...!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів 2 гер Тревел. Ну шо там було о 02-00? Ану розказуй в прямий ефір, було щось чи не було і деталі не пропускай.
Відповідь: Обговорення з"їздів п.с. Соррі , шо втік, теж. Причина , вже, відома А шо там в Тревела? Публіці цікаво
Відповідь: Обговорення з"їздів Розкажеш бабі Парасці :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ну і ми питаємося де, з ким, як було :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: сорі що ми на виганє
Довго і нудно тобі тре буде крутити мафинку...:arrow: Я зі своїми 150ма кобилками програв йому 1,5 корпуса! І то він навіть не старався!!! :mrgreen: Ріспект Травелу!
Відповідь: Обговорення з"їздів 1 я в шоці глубокому! 2 ти з ним на ровері гасав? 3 може, я тебе з кимось переплутав? 4 може, кобилки негодовані? 5 може, наступного разу всетаки спробуй на мопеді? упалпацтол ржунемогу, р.с. сорі за офтоп но я (дивись п1.)
Відповідь: Обговорення з"їздів Ха-ха... Я тоже упалпацтол ржунімагу від твоєї фантазії.... Додуматись тільки, запрягти 150 кобилок до велосипеда.....
Відповідь: Обговорення з"їздів ТИ шО??? Ти ніколи не дивився вестернів? Там жиш такі мустанги.... 150 американських= 200 наших! Травел, твій гольфик певно пів лімона коштує зараз!!!