Відповідь: Обговорення з"їздів путають коней на переправі. а тебе я вже знаю, просто незбагну коли ти з травелом ганявся, і на чому. невже я всьо пропустив? а якщо і так, то ти просто не відчуваєш машину, бо на ній не гасаєш!
Відповідь: Обговорення з"їздів то йому приснилось))) Тревел проїхав драг за 18сек, шанси є і причом реальні, але він краще їзде, так що тут одного мотора мало!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів Сорі! Прав, не маю. Але вже звинувачувати що не відчуваю машини-це жорстоко! Можливо мені тре ще по-працювати з автоматом (КІНДЕР дав декілька порад, за що йому великий РІСПЕКТ). Ганяв на маминій джетті з Травелом на минулому з"їзді- просто так.
Відповідь: Обговорення з"їздів я на всіх зїздах наче буваю, але таке шоу пропустив, я того не переживу!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів ну, значить, хлопаки вихід тільки один- моліть Олександру про "дубль 2"....
Відповідь: Обговорення з"їздів ??? ти хочеш поставити Джетта вс Джетта??? та хоть би й так. Ключі всерівно у Олександри. і не відмене залежить шо буде як буде, де буде... вловлюєш хід моїх думок???
Відповідь: Обговорення з"їздів та не відмазуйся, ще скажи що не хочеш... П.С. тут скоро треба буде новий топ робит)))
Відповідь: Обговорення з"їздів Читай мій допис стільки раз. доки не в"їдеш. Побачив суть? Тоді ще разок... А тепер??? ОЛЕКСАНДРА- моя мама! Джетта-її машина! Хочу-не хочу це нікого не цікавить...
Відповідь: Обговорення з"їздів Антоха, звиняй. не дума, що це тебе образить... Ні, й справді. Навіть якшо я дуже-дуже захочу-ніц не дасть! Піждіть, хлопаки, іще чуть-чуть (рівно до середини осені) я отримаю права, тоді поспілкуємось (де тут, той смайлик з окулярами???)
Відповідь: Обговорення з"їздів Одне пояснення, коробка автомат, а в 2,0 Джетті впринципі дурі є трішки.
Відповідь: Обговорення з"їздів А тут нетреба від прав нічого незалежить, дякувати Богові я ціле життя без прав їжджу і без проблем, так що несуть в правах, а суть в тому наскільки ти того хочеш, я тоже немаю свої машини якшо ганяюсь то на татові, і він то любить але вміру , а якшо гарно попросити помити перед тим ітд. тоді все гуд тато дає без проблем машину сідає збоку пє пиво і оболіває от така система;-)
Відповідь: Обговорення з"їздів А моя мама, з тих, хто переживає за своїх дітей! І без прав нікуди не пустить! (навіть на мопеді, певно... ) Звісно мій тато, робив би так само, як і твій!
Відповідь: Обговорення з"їздів Та ти шо??? І мене стільки часу, нагло, дурили? От ситуація склалась... Я тут у пів теми розписав, що 150... Соррі народ... Видно я "іщщо мал і глуп" Хоча на рахунок 115 я ще перевірю.