Відповідь: Обговорення з"їздів Впринципі пассат зарейстрований тоже на маму але в сімї рішає все тато + шо тут боятися з правами чи без аби доки на машину були, в мене тоже переживає але не через те що я без прав а через те що їздять всякі дурні подорогах
Відповідь: Обговорення з"їздів от і дасть вона тобі машину, і ще на одного дурного на дорогах більше стане! (жарт)
Відповідь: Обговорення з"їздів Для тих кого не буде - зробіть фотку принцеси і тих лицарів біля її колісниці + бонусну фотку переможця підчас його нагородження.
Відповідь: Обговорення з"їздів Я за, хоча впринципі я завжди за... От тіко на битому велику не доберусь, певно...
Відповідь: Обговорення з"їздів ти де будеш, може підберу. то шо буде сьогодні зїзд, щоб я зря не їхав???
Відповідь: Обговорення з"їздів Кажи, кудою їдеш я доберусь туди, щоб було зручніше. А взагалі я живу в центрі! Так народ, хто буде точно???
Відповідь: Обговорення з"їздів їду через левандівку до моста, повертаю на ліво проще тоді щоб ми в мене на районі зустрілись, біля арсену, на чорновола
Відповідь: Обговорення з"їздів ок 18.10, десь так буду, давай коло входу, але не головного, а того що збоку
Відповідь: Обговорення з"їздів нікого крім мене, Антохи і Манкея-небуло!!!! Дюк, Бейліз шо за дєла???