Відповідь: Обговорення з"їздів Антоха, ти засранєц за мінус. А чому я МАВ бути? я викинув ідею як про шашлики і про плановий з*їзд, то не означає що я маю бути! + я рвався аж піщав, але мене люди 2 рази підвели, сорі Майкл - бізнесссс.
Відповідь: Знову шашлики (проект) Привіт шановні учасники! Якщо не помиляюся, цього тижня 28 червня будуть планові збори. На минулих планових зборах не вийшли шашлики на трасі, то прийшлося їхати в шашличну. Як щодо цього тижня організувати шашлики на трасі? Тільки не треба казати що я їх маю організувати, бо знову не впораюся з часом, але маю бажання їх робити на мангалі який має Пол Мар*ян, шампурі маю я і Пол, маю також бажання закупити продукти, но нажаль не складеться мені з цим...
Відповідь: Обговорення з"їздів Було б класно, але навряд це получиться! Знову все відтермінують на останній момент, а потім скажуть, що немає часу і зберуть всіх їхати в шашличну... На нашому останньому з"їзді, до нас приїхав новий учасник (кажись його звали Саша) він зарєєструвався на сайті?
Відповідь: Обговорення з"їздів В тебе є пропозиції? За/проти, але прогнози мало цікавлять... Тебе цікавить Саша? :mrgreen: ;-)
Відповідь: Обговорення з"їздів Юрко беремо все в свої руки? Я теж намаю часу тим займатись. може Кіт би нам допоміг, а?
Відповідь: Обговорення з"їздів а уявляєш, якщо в останній час в мене поміняються плани і я з мнясом в багажнику чухну на ділову зустріч? :evil: Якщо в когось є більше часу а ніж в мене, то можна закупити продукти (врахувавши хто зголоситься) я вже готовий цю людину забрати з кульками якщо буде потреба, але кажу, я не можу розраховувати на свій час, можу підвести і мене закидають камінням :shock:
Відповідь: Обговорення з"їздів в мене така ж ситуація я точно їду під Румунію але не знаю коли або в пятницю або в суботу. Но буду старатись якщо в Пятницю то після зїзду. От якщо би наш Кіт допоміг. стукай до мене в аську.
Відповідь: Обговорення з"їздів Називається відлучився вчитись... Так мене зразуш підписали під шашличок! У мене зараз сессія, хоча це не основна проблема. До того ж я не знаю яке м"ясо брати...
Відповідь: Знову шашлики (проект) В п'ятницю 29 червня. По графіку вроді немає зустрічі, чи я щось не знаю. Якщо буде зустріч, я не проти шашликів. Але навіщо робити проблеми. Треба закупити продукти, замаринувати, приготувати, десь на чомусь сісти в кінці кінців. Невідомо на скільки чоловік розраховувати. Простіше, як в минулий раз поїхати в кафе, тільки треба оперативніше збиратись.
Відповідь: Обговорення з"їздів Ні, Євгене, всетаки 28го буде з"їзд! Воно то добре що в кафе про тебе дбають, але я манав їсти тарілку шашлику за трицятник. Щей шашлик мені дістався нікудишній. А з іншої сторони, враховуючи наше бажжаня піклуватись про це на протязі тижня.... Певно все знову закінчиться в шашличній...
Відповідь: Обговорення з"їздів взагаліто Евген правий по графіку нема зїзду, але раз ми вже тут почали то давайте зробим всетаки внеплановий зїзд. До речі в звязку з вудпускними місяцями нас буде мало но ми всеж таки будем, тому пропоную всеж таки зібратись, 29го так як всежтаки свято, но незнаю як народу вийде багато хто порозїжаються на села бо багато в кого вихідні. то класно але тут не старатись треба а гарантовано треба. я думаю 2кг треба.
Відповідь: Обговорення з"їздів 2 кг це на 4-5 чоловік. А як приїде 10-15 то вийде по кусочку на брата. Я пропоную швиденько зголоситися всім хто приїде, по можливості обзвонити всіх. Скласти список і вже тоді думати скільки брати продуктів. Тим більше, що у нас на час відпуски Мартіні (нехай йому добре відпочивається) появився новий адміністратор. Він зараз на канікулах, робити йому нема що. От нехай і займеться списком, а не пізніше четверга, кине всю інформацію на сайт. Головне, щоб погода не підвела.
Відповідь: Обговорення з"їздів Непотрібно знову роздувати цю тему! Я НЕ адмін а модератор (мені звісно більш подобається назва-Фотограф клубу, але нарікати себе знову не буду, а то знову проблеми...) Можу обдзвонити, але маю тіко 3-4 номери...
Відповідь: Обговорення з"їздів ти навіть не уявляєш скільки то мяса 10 кг! то пів свині курде на весілє стіко треа! кароче на цьому зїзді буду але з тим шашликом в кінці траси не даю дупля! нашо? давайте виїзд на два дні на природу з повним комплектом їжі і розваг організуєм краще!
Відповідь: Обговорення з"їздів Мені обставини не позволяють (йду на випускний в колишню школу), тому за ШАШЛИК!!!