Відповідь: Обговорення з"їздів а чьо не свинину? я конешно ізвіняюся але де ти бачив мангал на 12 шампурів?
Відповідь: Обговорення з"їздів я привезу мясо(5кг), мангал якийсь є в дома, ще пошукаю шампури, на 19.00 буду, все решта з вас...
Відповідь: Обговорення з"їздів та почни вже давати конструктивні відповіді, мол я привезу ше мангал, візьму ше шомпурі, купля не телятину а свинину, а то чё то, чё свинина, чи бувають мангали на 12 шомпурів. так бувають мангали на 12 шомпурів, тільки в нас його немає, зробимо в 2 заходи, вот і всі проблеми :neutral: пропадеш чоловіче зі своїми питаннями.....
Відповідь: Обговорення з"їздів кіндер я ше перед тим писав шо на мангалі 12 шомпурів не пімститься, і що потрібно ше 1 мангал, не розумію чим це не конструктивна відповідь, я мангалу переносного немаю, написав це для того шоб хтось зголосився ше 1 привезти. Повір не пропаду.
Відповідь: Обговорення з"їздів Поясніть мені , пліз, бо не розумію: -Минулої п"ятниці був позаплановий з"їзд. Було 3 чоловіка. -З"їзди у нас через раз, то чому завтра знову позаплановий? Я певно шось провтикав....
Відповідь: Обговорення з"їздів в нас не через рас а кожну першу і третю пятницю місяця але бувають місяці де пятниць побільше як зарас тому це є позачерговий зїзд дивись календар зїздів!