Відповідь: Обговорення з"їздів Салату було багато і різних видів - дигустація пройшла на УРА ! ! !:-D Шашлик тоже получився афігєний!
Відповідь: Обговорення з"їздів ви егоїсти, шашлик - спільний, а салат ви собі з багажника хавали на "своїх", вот тобі й команда. :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів були запрошені всі бажаючі і взагалі наскільки я памятаю тиж неявляєшся ярим поклоніком салату ! ! !
Відповідь: Обговорення з"їздів Ти не вловив приколу? Він не хотів салату, він казав, що ви собі відлучились і повернулись на все готове! Хоча їхали клубом, а не компаніями! Може шось не так кажу-то виправте!
Відповідь: Обговорення з"їздів Вас ніхто не грузить, не треба оправдовуватися! Просто надалі знайте і все...
Відповідь: Обговорення з"їздів Шось такі підозри, що в звязку з позачерговим шашличним зїздом на черговій всі болт забють
Відповідь: Обговорення з"їздів величезне перепрошую що я не зміг і вас підвів просто в четверг мене викликали в чернівці і аж вчора вночі я повернувся. ВИБАЧТЕ. так сталось, бізнес.
Відповідь: Обговорення з"їздів Як там сьогодні на рахунок з*їзду? Багато народу буде, чи полякались погоди?