Відповідь: Обговорення з"їздів прікол в тому, що така кількість людей сиділо в одній бісєдці, на трасі то якось все краще.
Відповідь: Обговорення з"їздів не було "ізюминки", пили каву і канапкою з червоної ікри і все :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів зато яка рожа була в дівчини і того дяді, коли за канапку прийшов говорити! ржу досі, неможу умора!!! ггг П.С. Travel +1 за фразу про клуб)))
Відповідь: Обговорення з"їздів А, без мене. Коли позачерговий ? p.s.Петро їздив в Тернопіль сьогодні ?
Відповідь: Обговорення з"їздів спожили кучю салату, напрягли весь вам шоб нам пробили сиру солугуні, купили кулюк і поїхали варити крівєткі:mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Знову назріває питання іншого місця для зборів. "Пятниця" уже надто тісна для нас... Може хтось із нових має ідеї хорошої просторої місцини де б могли без напрягу хоча би 20 людей розміститися?
Відповідь: Обговорення з"їздів "Гостинна хата" (не доїжджаючи до Оброшина на ліво в ліс 2м від траси) там куліш безподобний, правда трохи дорогувато. Є місця багато на вулиці в альтанках, але комарі там тоже є!
Відповідь: Обговорення з"їздів я думаю що саме краще то на прямій, а то кудись їхати, то буде так само шумно і все, такі посиденьки добре з випивкою, закускою...
Відповідь: Обговорення з"їздів ну то наступний раз як буде погана погода збираємось без машин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Я так грозився приїхати на зїзд 06 липня, але не зміг, сорі, бо тільки в п'ятницю в Києві мені зняли з обліку Scirocco і в суботу о 1,00 ночі з Орестом приїхав до Львова. Правда в суботу зробили міні з'їзд Скірокко в Києві. Були присутні Орест, я, Крілов та Scirocco 88 та інші. Маю надію, що на наступний з'їзд прибуду.
Відповідь: Обговорення з"їздів А з минулого зїзду де? Де хоть би якісь фотки хоть з одного зі зїздів?