Відповідь: Обговорення з"їздів :grin: To Травел: Травел в мене писля нашого зїзду проблемі:grin: Я тепер в день хочу спати, а в ночі такий настрій появляється, що цілу ніч би двіжував! Класний був зїзд!
Відповідь: Обговорення з"їздів Нарешті вийшов з вікендового запою... Класно пацани на з"їзді, весело Народ не напряжний, але от в хатці місця мало насправді, наступного разу як буде погода, то краще на трасі і туситися, взяти пива, криветок-шашликів... То гадаю буде позитивніше :razz:
Відповідь: Обговорення з"їздів ну а я ледве відійшов від того свята Івана. ліпше мене би назвали поінакшому. :grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів Назвали Іваном, спортили дитину! Свято Івана - 43 рази в році!:mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Фотки міні-зїзду Scirocco безумовно є! маю надію, що Орест незабаром їх викладе. Можу викласти фотки, що я робив, але трохи згодом.
Відповідь: Обговорення з"їздів Привіт, Ласточка, розклад зїздів на головній сторінці пошукай. Вітаю в клубі!
Відповідь: Обговорення з"їздів Привіт Можна на ТИ. Скоріш за все я буду тільки 3 серпня. Тому що 20 липня в мене святкування річниці фірми з виїздом за місто :-D