Відповідь: Обговорення з"їздів Олена, напиши де саме за містом ви будете, щоб ми часом туда не завалили 40ма:!: машинами на шашлик!! а то ми після відкриття з"їзду і по закінченню 1ї його частини "відкриті капоти" зазвичай їздимо також за місто
Відповідь: Обговорення з"їздів Адміни, а чи не мона якось скоротити або зменьшити стрічку з нумерацією сторінок в цій темі?пліз. а то в мене ноутбук і вона вже на екрані не поміщаєтьсся...незручно.
Відповідь: Обговорення з"їздів Привіт усім. Деколи читаю цю гілку і бачу, що тут зібрались дуже цікаві люди. Ну капєц:grin: . Хочеться познайомитись з усіма, але проблєма - ніяк не можу приїхати на з'їзд (з роботою запарки завжди випадають на з'їзди). Дуже постараюсь приїхати 20.07.
Відповідь: Обговорення з"їздів Борман велкам на з"їзд! Якщо треба давай адресу ми тобі 20.07терміновий виклик на місцє роботи телеграфуємо, зразу ж не тільки відпустять а ще навіть і пошлють:mrgreen: 2 Монкей а чого це на аватарі ти повісив адідаси суперстар 2007, якщо твої адидаси з минулорічної коллекції :? ...2006?
Відповідь: Обговорення з"їздів Здається Monkey нарешті продав свого Бумера і купив порядний VW. Є нагода відразу і обмити його.
Відповідь: Обговорення з"їздів Він писав що продав Беху і ще не купив Бору, а тимчасово їздитиме з Олександрою або Авенсісом :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: взалежності як "карта ляже" :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів на зїзд їздитиме зімнов на бесі бо Манкі зробив велику помилку і шоб зрозуміти її суть і купити собі 328 він мусить знов відчути могутність автомобілів БМВ
Відповідь: Обговорення з"їздів порвете чую Манкея, бо вже багато хто претендує його забрати, головне не розірвіть його нах :mrgreen: довезіть живого, а вот хто мене в п*ятницю забере, жиби я сі не позорив на тому Ляносі... :roll:
Відповідь: Обговорення з"їздів Ти приїжджай на ланосі. Ми все одно знаєм що ти любиш ВВ! Тому на чому б ти неприїхав ми завжди тебе приймемо!
Відповідь: Обговорення з"їздів дехто читає "между строк" а дехто через два дописи на третій?і виключно тільки те що хоче прочитати, або перетрактує так що і власний допис не вспізднаєшь:twisted: Манкей гуляє,їзде та їздитеме з братом Антохою.:razz:
Відповідь: Обговорення з"їздів Ги, ги Якщо брат Антон не зможе підвозити, то яне проти щоб хтось ше мене возив 2 Олександра: А ви моїх кросів ше не бачили Я їх шкодую Я в скейтерах DC був
Відповідь: Обговорення з"їздів ти завжди велком до мого авто! ще є якраз одне почесне місце правда середь (мєжду) дівчат. Якщо підходить- кажи адресу. Але ми ж завжди підтримуємо імідж та зупізнюємось:roll:
Відповідь: Обговорення з"їздів Питання які тривожать мене: 1. Яке то почесне міце? На капоті там де коровай возять? 2. Я не можу запізнитися, мушу контролювати процес приїзду САТа з квітами. 3. Що то за машинка на аватарі і чому ми не бухали ще за неї? 4. І хто з дівчат ще буде, я з ними знайомий, чи треба буде все ж таки знайомитися на задньому кріслі по дорозі ?
Відповідь: Обговорення з"їздів прошу мені подати кількість дівчат які будуть присутні на зїзді шоб я розрахував кількість квітів!