Відповідь: Обговорення з"їздів Мілка, яки плани на 20.07? Супровід потрібен? Ми будемо їхати з Наувкової десь 19.15.
Відповідь: Обговорення з"їздів Я напевно буду, напиши мені на всякий випадок свій мобільний, щоб я мала як зв'язатися з тобою :grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів А давайте зробимо перекличку хто буде, щоб САТ знав скільки букетів квітів везти Шашлики робимо цього разу на трасі? +1
Відповідь: Обговорення з"їздів А чого CAT має квіти везти, а не, наприклад, ти? Якщо ми завдаємо незручності, то можемо і не приїжджати.
Відповідь: Обговорення з"їздів я промовчу, бо ти знову заведешся з-пів оберту. П.С. Ти дуже гарно викрутила якусь мораль байки, але про НЕ приїздити це виключно твоє особисте бажання. :evil:
Відповідь: Обговорення з"їздів Я запропонувала полегшити хлопцям збирання квітів, просто мені цікаво чоми ти квіти не можеш привезти, а тільки CAT?
Відповідь: Обговорення з"їздів запросто, які квіти ??? Але як я приїду з квітами а тебе не буде ........
Відповідь: Обговорення з"їздів Скромность - путь к неизвестности! молоедць, люблю таких людей, які користуються таким гаслом Далеко підуть в цьому житті!