Відповідь: Обговорення з"їздів так як до сьогодні невідомо скіки буде дівчат то я вирішив наступне - Самий лучший цвіток в світі ето я. тому я приїду і всі бажаючі дівчата зможуть мною милуватися, понюхати і забрати додому!
Відповідь: Обговорення з"їздів Ти просто подаруй тій дівчині, якій захочеш ту квітку, яку тобі подарує CAT!
Відповідь: Обговорення з"їздів а що шановні дівчатка приготують хлоп*яткам для знайомства і побачення? :roll:
Відповідь: Обговорення з"їздів :mrgreen: от за це я тебе ще більше поважаю :!: не дають мені тобі рейтингу додати :-(
Відповідь: Обговорення з"їздів в попередньопу пості ти ніби до дівчат звертався, причому тут я? я просто здивувася... вот і все...
Відповідь: Обговорення з"їздів тема про зїзди, а не про квіти, давайте зробим окремий топік П.С.:mrgreen::mrgreen::mrgreen: на тему: кому які квіти подобаются:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів не кіпішуй, тема квітів входить в тему "Обговорення з*їздів", так шо офтопу не має.
Відповідь: Обговорення з"їздів дякую що просвітлив, а то вже сусідів на ноги підняв:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Яких сусідів? Якщо в сусідів є Фольцваген то привози їх на збори і всі діла.
Відповідь: Обговорення з"їздів сьогодні хотів кількох підписати, всі морозятся, кажуть, що часу не мають, но обіцяють на форум залізти подивитись.