Відповідь: Обговорення з"їздів Я також багато присаджував приїхати, всі дуже інертні, тільки 4 особи приїхали і то пропали.... може килимок з центру до траси постилити? :mrgreen: Хто хоче той приїде....
Відповідь: Обговорення з"їздів може ще пиво бесплатно роздавати, тоді теж бажаючих більше появится...
Відповідь: Обговорення з"їздів пиво і стриптизерші :mrgreen: навіть на Опелях би народ попер: ))))))))
Відповідь: Обговорення з"їздів пити пиво і мадювати крапочки то ше краще ніж кудась відвести стриптизерку!
Відповідь: Обговорення з"їздів ЩООООООООООООООООООООООООООо Я і салат то різні речі!!!!!!!!!!! не сумісні "я наркотик не ужию ніколи ніколи бо для мене той наркотик як свиня жидові" (брати гадюкіни)
Відповідь: Обговорення з"їздів :mrgreen: АНТОХУ НА М"ЯСО!!:mrgreen: Маркел, ти казав що вирізку можеш зорганізувати? Напиши скорше може візьмемо в "тебе" і замарінуємо.
Відповідь: Обговорення з"їздів намана, адмін взнає остааній:mrgreen: запрошуємо на позачерговий з"їзд 27.07.07 на том же мєстє в тот жеж час
Відповідь: Обговорення з"їздів А ось і нюанс http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/calendar.php?do=getinfo&day=2007-7-27&c=1