Відповідь: Обговорення з"їздів У вівторок в другій половині дня буду знати результат, чи буде вирізка на п*ятницю (75% шо буде). Ше потрібно знати, скільки потрібно мняса.
Відповідь: Обговорення з"їздів Дуже делікатний... КІТ як взнав що позачерговий з"їзд саме 27.07, то відмінив боулінг-клуб. Марк, мняса десь кіло 7, я так розумію його треба буде маринувати? То Мілка- як з часом 27.07? То Олена- як нарахунок цієї п"ятниці?
Відповідь: Обговорення з"їздів Безмежно дякую за запрошення!!!!!!!!!!! Шкода, але я напевно не зможу , постараюсь шось придумати :roll:
Відповідь: Обговорення з"їздів То й не треба вірити. Я такого навіть не пробував і не буду Я отримую задоволення від їзди за кермом, плавання і... ше багатьох речей. Просто з почуттям гумору у мене туго То КІТ : Які плани на 27.07
Відповідь: Обговорення з"їздів Мене не буде Я буду продовжувати святкування річниці фірми на теплоходику в Києві :grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів А чому така тишина нарахунок з"їзду в пятницю? Де якісь коментарі, фотки? Чи були квіти? І скільки дівчат приїхало?
Відповідь: Обговорення з"їздів Дуже шкода.... в нас було чудове жіноче товариство.... бесіди інтелектуальні, рубрика "відкритих капотів", рубрика "Давайтє поганяємо", рубрика "прикрутимо Олександрі номерний знак", рубрика "Євген - майстер на всі руки" , рубрика "шашлик і знову душевна розмова" :mrgreen: бачиш скільки ти втратила :grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів І мені, Юрко, так само ... Тому і хочу прийняти участь хоть переглядом фоток
Відповідь: Обговорення з"їздів Фу. Нарешті нині приперся Сірком з моря, вмотав 2900км., а тут така бесіда. Нажаль не зміг бути 06 липня бо в цей день знімав з обліку в Києві Сірка, а 20-го був на морі. Я б не проти в пятницю приєднатися, але на суботу-неділю пру в Київ на мега-зїзд Scirocco України, одною задницею на два празника - важко , але постараюсь заїхати хоч на 15хв.
Відповідь: Обговорення з"їздів Олена, вам на фірму часом не потрібні майстри на всі руки. Мені дуже сподобалась ваша фірма, яка ювілей святкує вже третій місяць да ще й так круто.
Відповідь: Обговорення з"їздів Так як ми і говорили 5-7 кг. А взагалі давайте швиденько влаштуємо перекличку, хто приїде.
Відповідь: Обговорення з"їздів маю бути, але є пару проблем якщо встигну їх вирішити то буду!!! П.С. Скоріш за все що буду, не посмію таке пропустити!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів +3 будемо ( евакуйований від фосфорного техногену КІТ не має доступу до Інтернету, але точно буде ) Монкей, і як зрозуміти твоє знов +1:twisted: коли вже ми це +2 побачим??