Відповідь: Обговорення з"їздів А прикинь облом буде, якшо твоя принцеса до нас на зліт припреться... розминетеся
Відповідь: Обговорення з"їздів Мілка, будь ласка приїзди! КІТ просив мене передати тобі особисте запрошення...Шоколадний торт вже замовлено:razz: Маркел, то мнясце організуєш?
Відповідь: Обговорення з"їздів З м*ясом на жаль нічого невийде на п*ятницю, так як на бойні якісь ідіотські перевірки пов*язані з фосфором.
Відповідь: Обговорення з"їздів да ну прям без мняса! замовимо мнясо на Франківщині, якщо до локального є недовіра. Може ще є ідеї, хтось має м"ясні виходи?:smile:
Відповідь: Обговорення з"їздів пропоную облегшити геморой і купити в Сільпо чи Арсені. Бо якщо буде дощ то немає змісту маринувати....
Відповідь: Обговорення з"їздів Можна і арсеновського скоштувати, мабудь там гарантовано що не фосфорецидне, бо переважно 3тижневої давньості забою продається:?
Відповідь: Обговорення з"їздів пробував я колись шашлик замаринований аля Арсен гівна ще більшого не кушутвав... і взагалі кажуть що в той шашлик дають мясо що засмерділось. краще тоді взяти сосисок, ковбасок мисливських, баварських і т.д тобто просто шось з чим можна біля вогню
Відповідь: Обговорення з"їздів А ми з друзями часто їздили смажити біля вогню сардельки- файна штука. Давайте зробим так, як каже Демо Якшо ніхто не "брєзгуєт"?
Відповідь: Обговорення з"їздів я регулярно купую в супермаркеті і ще ніразу не було поганим то мнєсо, а сосиски, ковбаски з чого роблять, тоді виходить що і кобаски роблять з тих повернень мняса.
Відповідь: Обговорення з"їздів З сосисками, трохи, простіше. Не треба перейматись шо якийсь рогуль погано замаринував
Відповідь: Обговорення з"їздів Я досить часто купую замариноване м'ясо в Арсені на Сихові і ще ні разу не проколовся. Треба купувати м'ясо на вагу, а не в упаковках. А з тими сардельками нема що позоритись. Якщо робити, то робити по-людські, або взагалі ніяк.
Відповідь: Обговорення з"їздів то давайте тоді хтось організує м"ясо, то шо обов"язково в арсені купувати???