Відповідь: Обговорення з"їздів Кажуть, що мясо треба купувати в Рукавичці. Останній раз я саме там брав два кіло, причому вже під вечір. Шашлик получився класний. Орест підтвердить
Відповідь: Обговорення з"їздів Кажуть тре купувати в Рукавичці. Останній раз брав там, шашлик був кльовий. Орест підтвердить
Відповідь: Обговорення з"їздів я брав в Арсені доречі на сихові перший і останній раз просто тому, що була загроза дощу і не знали чи вийде щось з шашликами... як ми потім шкодували шо просто сердельок не взяли... просто там на шалик була замаринована шия жирна мяса там було мало + мясо мало доситьтакий дивний присмак коротше весь шашлик пішов сабачьонкам ) Може то я тільки раз так попав і то один випадок із 100 але я не хочу більше випробовувати долю і свій шлунок. Хочу також сказати, що з ковбасками я так не попадав ніразу.
Відповідь: Обговорення з"їздів то як? шашлик , чи сардельки ? Мої наївні сподівання, вже не вперше, обламались, і на свому транспорті на з'їзд я не потраплю Бо в мене його ще немає, і фіг -зна коли буде. Зате пива можна випити
Відповідь: Обговорення з"їздів Хтось займеться м"яском, чи ні? Якшо шо то кажіт кіко і шо, ми з мамою скочемо і візьмемо!
Відповідь: Обговорення з"їздів не поняв, активність була, а ну давайте ще раз перекличку зробим хто буде!!! +2 я і Манкі
Відповідь: Обговорення з"їздів Ще Олег з Сургута на Сірку казав що хотів би потрапити до нас , але як воно вийде, ще невідомо
Відповідь: Обговорення з"їздів 2 КІТ, я думаю що мясо краще ви купіть, але дуже прошу не арсеновске, попробуйте в рукавичці
Відповідь: Обговорення з"їздів От. Багато народу! + ще моя дівчина буде, але вона маленька і їсть мальо