Відповідь: Обговорення з"їздів Загалом ми купили: 1. 4 кг шашлика 2. 1 кг сосисок 3. Томатний сік 4. Томати і огірки 5. Кетчуп 6. Мінералка і Пепсі 7. Вугілля, розпалювач і візьмемо мангал (хоча він малий) 8. ТОРТ!!! Кому здається, що цього мало докупіть, бо нас, я бачу, буде багато!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів З нашої сторони (моєї і Олександри) хочу подякувати вам за класну компанію і позачерговий з"їзд!!! Пи.Си. Якщо Травел ти писав аж в 03.33, то тобі стопудов сподобалось!
Відповідь: Обговорення з"їздів А, чуть не забув, дякую Манкей і Антохові за машину! Зараз іду кататись...
Відповідь: Обговорення з"їздів Дякую всім за гарний зїзд! Дякую Antoxa за те що дав мені себе відчути повним пенсіонером... Дякую всім за цікавий драг... Будьмо з.і. хто тама фоткав, коли фотки на сайт зальйотє...
Відповідь: Обговорення з"їздів Джеремі, там на темі "Молодьожжжжж" Кіндер очолів і вивісив повний список пенсіонерів:roll: ... Приєднюйтесь!! так би мовлячи- пенсіонери ліпись до купи Фотки зачьотні! питання- опубліковувати всі ...чи є якись пропозиції поселектувати спачатку? Реагуйте скоріше, завтра фотосесія буде в Інтернеті. Доречи хто крім нас фоткав, відгукніться- ввас також цікаві кадри мають бути!:smile:
Відповідь: Обговорення з"їздів :shock: яаак!!! ти не знав?!:shock: ми ще про тебе згадували вчора, чому тебе нема:???: особисто я наприклад думала що ти недобре себе почуваєш, сорі ти десь тиждень(чи два?) тому писав що хворієш, потім Олену (жука тобто) бачив біля реаб.центру.. Сорі, Пол!! Мені аж соромно, що так вийшло.. Не добрі ми друзяки
Відповідь: Обговорення з"їздів нууу дякую тобі Олександра спочатку не позвонили, а потім щоб розрадити, намьоком мене інвалідом назвала, дякую.
Відповідь: Обговорення з"їздів Пол, да ти мабудь жартуєш!? Вся інфа (у двох темах:!: ) обговорювалась неодноразово на форумі останні дні!! знаючи з постережень що ти активний на форумі майже щодня, я просто і уявити собі не могла щоб така подія мимо твоєї уваги проплила! не набридала дзвінками бо думала якщо на форумі не реагуєш - тобі просто не дотого! я пам"ятаю ти навіть КІТа поздоровляв.., а чого ж ти тамже про зустріч не прочитав?:roll: Намьоків ніяких не робила:???: і тебе обізвати не хотіла, зробивши висновки(хибні ) з твоїх попередніх дописів шанувала твій спокій