Відповідь: Обговорення з"їздів Прохання до адмінів: чи можливо для нових учасників при реєстраціі скинути на е-маіІ коротку інфо про останні новини , дату і місце зборів.Форум дуже обширний все зразу не прочитаєш. Мелочь а пріятно.
Відповідь: Обговорення з"їздів А ще, є автоматичні підписки на тему ( я чайник- кажу як в мене є ). Вони сповіщають вас на мило про те, що хтось щось нове написав у темі, в якій є ваші дописи. Ще, можна бачити їх в панелі керування, і на головній є остані обговорювані топіки
Відповідь: Обговорення з"їздів Я так розумію сьогодні зїзд. Я вже пропустив купу планових (і позапланових) і сьогодні хотілося би бути присутнім. Налом в тому що я без машини. Хтось може мене підібрати на перехресті Виговського-Патона?
Відповідь: Обговорення з"їздів Pol, ви з Маркелом майже весь зїзд парились з охолодженням полки... зробили?
Відповідь: Обговорення з"їздів їздив але його не було і телефон не відповідав. А ще мені казали що він не моторист тобіж з нього поганий моторист, але я знайшов на свою голову ще гіршого ніж можна собі уявити моториста.