Відповідь: Обговорення з"їздів Знаєте, мені якби не впирається. Просто поцікавився у кого які плани, чи є бажаючі...
Відповідь: Обговорення з"їздів Хорошого по трошки ато ті зїзди вапшє свій прікол втратять! Додано через 1 хвилину плани бувають різні! І пора вже свої мати ! :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Всім ПРИВІТ! Я нарешті приїхав з відпустки. На наступний з'їзд приїду обов'язково:grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів Всем тоже большой ПРИВЕТ! Також вже з відпустки та на наступний з"їзд буду! А яки плани щодо проведення (Травела прошу не відповідати, його плани константа) крім поздоровлень Пегаса?
Відповідь: Обговорення з"їздів І я на наступному буду. Навіть сам припрусь. Не зовсім сам, але власними силами
Відповідь: Обговорення з"їздів як би я небув дуже добрий я б цю фразу сприйняв як образу і вжеб відповів у дуже не коректній формі :evil:
Відповідь: Обговорення з"їздів Можна зробити цієї, якщо є багато бажаючих! Можна навіть шашличок замутити чи якісь ковбаски!... Але нашого іменинника, скоріш за все, не буде, тому треба шоб цим зайнявся хтось інший! То Манкей, приїзди обов"язково, хочу подивитись на твій Гольф!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів Народ, а як на рахунок шашличку, чи чогось подібного? І хто взагалі буде? 1. Кіт 2. Олександра 3. Манкей 4.? 5.? 6.? ...
Відповідь: Обговорення з"їздів Діска продані! Додано через 4 хвилини Відать ви так і нариваєтеся на некоректну розмову. Всьо бля я більше не добрий і не спокійний - кожен допис який буде мені не подобатися буде получати жостку відповідь!