Відповідь: Обговорення з"їздів Я вважаю, що кожен учасник має сам платити за себе наразі, ніж "розкручувати" уродинника. Бо скоро нас стане фігова туча учасників, а традиція виставляти залишиться, то попробуй виставити на 300 людей :mrgreen: це була моя думка.
Відповідь: Обговорення з"їздів 2 Travel: шкода що продані, ато я приїхав з морів і якроз созрів до покупки 2 Monkey: вітаю з покупкою, швидше б зацінити:shock:
Відповідь: Обговорення з"їздів То Борман, приїзди в п"ятницю заціниш! То Кіндер, то давайте всі разом поїдемо по магазинах за м"ясом, кетчупом і всім іншим! Без питань кожен платить за себе, але хай хоть хтось привезе це все!
Відповідь: Обговорення з"їздів Давайте обговоримо це, почнемо з того хто буде, потім вирішимо хто шо візьме!
Відповідь: Обговорення з"їздів З"їзд відбувся, всім присутнім спасибі! А кого не було, того не було... Окреме спасибі Манкею і Антосі, котрі підвозили мене!
Відповідь: Обговорення з"їздів Здоров, планую бути тамкайво- кайвово ну тамка де завжди, тыльки не знаю чи встигну туткайво на 7 год.
Відповідь: Обговорення з"їздів Не поганий видався з'їзд Хтось з хлопців подав і дею зимою збиратись біля МЕТРО - там завжди світло і пузата хата до 10-ї
Відповідь: Обговорення з"їздів Сліди від коліс я думаю їм не сподобаються. Тут питання в тому, чи нас звідтіля не погонять ?