Відповідь: Обговорення з"їздів маю на увазі, що якщо там збиратись , то лишати чорні сліди протекторів не вельми порядно буде. Але не відхиляймось. Що нарід думає про можливість збору на стоянці біля метро?
Відповідь: Обговорення з"їздів сліди протекторів це не про мене;-) , якщо вирішите міняти - підтримую тусняк будь де
Відповідь: Обговорення з"їздів Там можна вечірні фотьки робити Усе прикольно осітлено, якраз на фотосесію
Відповідь: Обговорення з"їздів Мені ось теж щось підказує, що не варто міняти усталене протягом півтора року час і місце збору. На зимовий період можна домовитися, що 19.00 збір, а 19.20 - виїзд до тої Пузатої хати. Хто спізнився, буде знати де знайти братву.
Відповідь: Обговорення з"їздів Підтримую Мартіні. Час збору можна трохи розтягнути... все-таки думаю Оресту знов може стрілити ідея типу потягатись з кимось на тросі, а в Метро думаю це робити якось не естетично.
Відповідь: Обговорення з"їздів Я теж думаю, що збиратись треба там де завжди, але туснячити,потім, біля Метро Ну як ?
Відповідь: Обговорення з"їздів на стоянці Метро зимою дуже кльово круги малювали по снігу, получається просто бомба!:-D
Відповідь: Обговорення з"їздів тягання на тросі це було дуже "зрєліщно" , стильно!! може не тільки Оресту буде така ідея стріляти? можна і ставки робити, щоб хлопцям хочаб трос окупався
Відповідь: Обговорення з"їздів ну раз покружляємо і більше непоїдемо! і дальше будем їздити на старе місце!:grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів а де тут зміст написаного, якщо потім всерівно вирушимо в інше усталене місце, який зміст зустрічатися якщо потім всі вирушають туди?
Відповідь: Обговорення з"їздів ПРосто є трохи людей, які 1. ще не були у нас, але знають , де і коли ми збираємся 2. які не мають інтернету, приїздять не регулярно, і також знають про традиційний час і місце збору
Відповідь: Обговорення з"їздів Традиції - це, звичайно, святе! Але, на мою суб'єктивну думку, можна було б збиратись в такому місці, куди б можна було доїхати з центра швидше ніж до традиційного і щоб всім місця хватило:grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів 100% хтось мусе бути на трасі, а решта може зразу на стоянку приїздити. П.С. То кому влом кататися :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів можливо ти й правий в чомусь, але траса підходить більше для літа. А із-за темряви повної і "задуп*я" більшість людей не приїздять, гнусне місце зимою (відлякуючий фактор). Гарне місце біля входу в парк культури, паркінг, світло і просто гарна місцина.
Відповідь: Обговорення з"їздів Зато там є палатки де дешево і сердито мона посидіти (прям для студентів) туди можна добратись і без машини, кому накладно наприклад. А нарахунок стоянки, то там і на дорозі мона зупинятись або на стоянці динамо (у вечері вона точно пуста)
Відповідь: Обговорення з"їздів Ідея дуже класна! масовість та масовка нам там забезпчеена, + самореклама ;-) . Можна спробувати.