Відповідь: Обговорення з"їздів Просто трохи турбуюсь шоб ніякі малюки на пошкодили машини, або якась п'яна гопота п.с. В цю п'ятницю буде з'їзд ?
Відповідь: Обговорення з"їздів :!: Перехрестя Кн. Ольги і Наукової. Там ВАМ, Арсен і Марк. Всі з паркінгами. Я думаю там можна знайти куточок куди б можна було ставити поруч машин 20-25 (більше думаю не буде одночасно):-D Там можна безалкогольного пивка купити і т.д.:grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів Щось цього року так і не відбувся пега-післялітній з*їзд. Наш клуб так і не відвідали славнозвісна Олена, більше не було Мілки, ше по ніках не згадаю, але погроз приїхати на збори було багато. То літні канікули заваджали, то тепер погода+дохле місце не романтичне (враховуючи погодні умови) не пригорне людей. Невже ми так і залишимося маленькою купкою людей?
Відповідь: Обговорення з"їздів Зате, хоч, людей НАРОД - ЗАБИЙТЕ НА ПОГОДУ!!! ПРИЇЗДІТЬ НА З'ЇЗД! Але тепло вдягніться. Якшо не буде годувальні, то гамбургери і хот доги - теж їжа(кажуть...) Додано через 1 хвилину То ми визначились з місцем ?
Відповідь: Обговорення з"їздів Мені з вами сподобалося, просто зараз в мене сталася маленька халепа, міні ДТП, в якому через трьохсантиметровий слой болота з камінням, яке бризнуло на мою машину з-під коліс якогось КОЗЛА, що їхав напроти, вся ліва сторона стала в маленьких подряпинах. Я не можу цього спокійно пережити, оскільки я до тої машини ставилася краще ніж до себе, і моє серце просто цього не витримує. Тому я вирішила продати свого супер-гольфа, купити собі жигуля і спокійно, ні за що не хвилюючись, їздити! Відповідно я в Ваш клуб не попадаю, шкода.
Відповідь: Обговорення з"їздів чого тобі так смішно? нічого смішного не бачу!!!!!!!!!!!!!!!!! я давно зауважила, шо ти все смієшся без причини :!:
Відповідь: Обговорення з"їздів Ви серйозно гольфа продаєте ? Додано через 1 хвилину Переносимо дане обговорення в "Давайте поговоримо"
Відповідь: Обговорення з"їздів Шкода, що так сталось. Можливо правильно буде трохи підкрасити твій Гольф. На дорозі всяке трапляється, але не варто опускати руки. Машини, якім більше 5 років, як правило, всі підкрашувались. Не спіши продавати, все буде добре. Тримайся. Приїдь в п'ятницю на з'їзд, може щось тобі порадимо.
Відповідь: Обговорення з"їздів Привіт, Мілочка. Щось мені здається що ти блефуєш... принаймні гольфа свого не продаш. Я розумію твоє розчарування в тому житті і сильно співчуваю. Не переживай, трошки підмалюють тобі його, заодно освіжиш фарбу. Як то кажуть - не гарячкуй, бо "ні за що не хвилюючись їздити" на джігулях досить важко... як мінімум, сама розумієш, німецький комфорт не зрівняти ні з яким навіть пострадянським. Приїжджай, порадуй форумчан, обіцяю що буде цікаво і всі тебе підтримають.
Відповідь: Обговорення з"їздів Це шось з серії "я зламала ніготь, тому вирішила звільнитись з цієї роботи і покінчити життя самогубством"... А взагалі, жигулі ніколи не обхляпуються болотом і не дряпаються впринципі. А УАЗік-взагалі казка...