Відповідь: Обговорення з"їздів :!: Всі ті, хто не приїхав на останній з'їзд або був не до кінця пропустили дуже цікаве автошоу. Ввечорі біля "П'ятниці" якийсь врулений рейсер на ВАЗ 21099 косив туї (такі дерева) на обочині, а перед тим потерся до ВАЗ 2108, яка стояла під кафешкою, і на завершення програми стукнув хлопа з тої вісімки і запригнув на височезний тротуар, потім були розборки... Надіюсь, на цому показові виступи рейсера закінчились. Коли я звідти їхав, то біля місця пригоди вже стояли даїшники на Рassat B5. Доречі треба цих даїшників записати в клуб (Фолькс, всетаки!) :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Рву на собі волосся що не дочекався Де та "Пятниця"? А може воно й на краще - на місці тої вісімки може і мій Гольф міг опинитись.
Відповідь: Обговорення з"їздів Я, перепрошую - пиячив на дні народження і валив пішки до хати з центру Але з моїм везінням біля вісімки могла стояти і моя мафинка Уродам на 99 табло полерувати!
Відповідь: Обговорення з"їздів Гайци були на Борі, жаль не було наклейки клубної, ми би їм зафігачили її на бампер.
Відповідь: Обговорення з"їздів Шкода що я недочекався їх, в мене якраз наклейки були. Коли я виходив власник 2108 давав пресу власнику 21099!
Відповідь: Обговорення з"їздів А да да да там пише шо то фольцик но більше ніде не написано крім як під ногами.
Відповідь: Обговорення з"їздів Шановне товариство! У київського ФВ клубу відбудеться відпочинок у Софіїівському парку в Умані. Хто там був той знає, там дуже гарно, і це вартує витраченої бєнзи. Особисто я туди збираюсь. Виїзд зі Львова планую о 7-30 ранку в суботу. Там ночую і наступного ранку додому. Хто має бажання, падайте на хвіст.
Відповідь: Обговорення з"їздів Хто буде на з'їзді в п'ятницю? Додано через 34 секунди І чи взагалі хтось буде?
Відповідь: Обговорення з"їздів Мене не буде, минулий зїзд не сподобався... та й виспатись перед поїздкою хотілося б... а тебе невже на зїзд тягне!? Невже ти будеш?
Відповідь: Обговорення з"їздів Так я буду, хочу познайомитись з тими кого не знаю, надіюсь клубну картку придбати і просто добре провести час.
Відповідь: Обговорення з"їздів Жаль що не буду, так хотілося познайомитись нарешті Народ, їдьте на зїзд, така нагода познайомитись з цікавою та ще й гарною людиною випадає не так часто!!! Я аж сам почав задумуватись що(хто) гарніше, mylka.i чи Софіївка...
Відповідь: Обговорення з"їздів Капєц якийсь, в Саші амнезія!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЕ НЕ ЖАРТ!!!! Він забув, що ми вже два роки знайомі.