Відповідь: Обговорення з"їздів М-да... усміхнуло так би мовити... :grin: :grin: :grin: Шифрується значить! Ну-ну... :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів анегдот: Пішли Бистрий, Кокс і Драп грабувати банк, підходять до банку і бистрий каже:"Давай пашуріку все замутимо туда сюда гроші на базу і додому", Кокс базарить:"Та нє треба подумати шоб всьо було гарно без запалів" а ти шо думаєш кажуть до Драпу а він:"шо шо, де, а, пацани давайте то завтра замутимо" і що з того всього випливає ? :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів ні не підкажу. Відадть це шифрована інфа. Хто дасть дупля той дасть, а хто ні тому на зїзді розкажу по сєкрєту.
Відповідь: Обговорення з"їздів Мені розкажеш? Я нічого не розумію, шо за інфа і чого вона така шифрована?
Відповідь: Обговорення з"їздів В мене не амнезія, я "тщатєльно" скривав, а ти взяла і всю кантору спалила :twisted: Може тепер шановній громадськості і ВСЕ решта розкажеш що було!?
Відповідь: Обговорення з"їздів Так чую, що комусь потрібно пальці у двері защепити, щоб сам все розповів!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів можна притиснути більш цініші місця ніж пальці - результат питок думаю буде ефективнішим:twisted:
Відповідь: Обговорення з"їздів Я наверно буду, если опять дождь не польет и в пробке на полтора часа не застряну... А вообще на зиму неплохо бы перенести сьезды на выходной какой-то, например Воскресенье на 16:00 - чтобы посветлее было, а то темно и лиц и трассы не видно
Відповідь: Обговорення з"їздів неділя сімейний день. Думаю багато жінок чи дівчат наших одноклубників не віднесуться до того з розумінням. Але місце зустрічі на зиму можна поминяти , на якусь кафешку шоб немерзнути на трасі.
Відповідь: Обговорення з"їздів Підтримую Travelа,але і пятниця-кінець тижня і вічно на роботі треба доробити все,що невстиг за тиждень і реально звільняєшся в 20 00.
Відповідь: Обговорення з"їздів ми і так на трасі стоїмо до 20:00 а так можна десь в теплі сидіти і чекати всіх решта.
Відповідь: Обговорення з"їздів Щось останні збори стають все малочисельнішими,може на зиму зробити по бажанню-назбиралось чоловік 10,визначили час і місце,поїхали.
Відповідь: Обговорення з"їздів Как насчет Субботы ? Можно вообще собираться сутра, в 10:00, пока жены и девушки спят еще :-D К кому обращаться насчет наклеек - хочу взять маленькую... или только большие остались ?
Відповідь: Обговорення з"їздів Знаючи старі розмови збори будуть по усталеному графіку і в усталеному місці, ми вже терли цю тему 300 раз. Але кого не питаю всім влом їхати на збори в п*ятницю на 19-00 в срану темноту, щоб вже навіть капот не було видно відкрити, а потім потім померзнути в "П*ятниці". Казав я раніше треба щось придумати. :-x
Відповідь: Обговорення з"їздів Думати і зараз не пізно,мені краще субота підходить,давайте зробимо голосування кому і як зручніше.
Відповідь: Обговорення з"їздів Хто тобі сказав, що то треба робити з Мілкою? То то ми будемо робити с тобою!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів А давайте на зимовий період (тобто вже) перенесемо зустрічі на парковку Метро, а там вже і до П'ятниці недалеко. Але мені, наприклад, зручно було би десь поближче до центру і хоча б на 20:00, бо не встигаю з роботи на 19:00. От на минулий з'їзд я взагалі намилився десь в 21:00 і в результаті на трасі нікого і в П'ятниці нікого, а телефонів одноклубників немаю, от і буду на наступному з'їзді брати телефончики. Сумніваюсь що в 21:00 вже ніхто з клуба не тусується.