Відповідь: Обговорення з"їздів Певно від ржачки До речі, цікаво яким із трьох маршрутів вчора доїхав Скіл
Відповідь: Обговорення з"їздів Так, через сайт форсажу взагалі маршрут елементарний. Йдемо в Гугль, вводимо слово "форсаж", отримуємо 1 180 000 сайтів, протягом якогось місяця-двох знаходимо серед них той самий сайт форсажу, який мав на увазі Антоха, а там, полазивши по сайту пару днів, знаходимо карту місцевості з вказаним маршрутом . PS Антоха, тебе вчили посилання на сайти давати?
Відповідь: Обговорення з"їздів Мартіні шось злий останніми днями! Осіння депресія? Взагалі на нормальні карті Льовова є назва "вул. Північна" і всьо стає зрозумілим!
Відповідь: Обговорення з"їздів То Мартіні в нас на головній сторінці є силка на сайт форсажу, а там елементарно найти ту карту П.С. В кого з тим будуть проблеми нехай пишуть мені в приват
Відповідь: Обговорення з"їздів На головній сторінці ссилки нема. Але я її знайшов, ось http://www.forsage.lviv.ua/ , але знайшов там таке миле повідомлення від славної компанії Уарнет Хостінг веб-сайту тимчасово призупинено. ПС. Пацани з Форсажу, якщо треба добрий недорогий хостинг, звертайтеся в аську, шось придумаємо і мабуть значно дешевше за Уарнет Кінець реклами
Відповідь: Обговорення з"їздів Yyyyaaaaahhh!!! Взагалі наші зїзди вже на стоянці Метро, що на Городоцькій. А хлопцям з "Форсажу" - мої співчуття!
Відповідь: Обговорення з"їздів мене на жаль не буде, тех причини і день шось не клеїтся:twisted::twisted::twisted:
Відповідь: Обговорення з"їздів Сьогодні день зв'язківця, вітаю всіх, хто до того причетний!!! Оскільки я причетна, то мене нажаль не буде.
Відповідь: Обговорення з"їздів Так, я навчаюсь у Львівському колежі зв"язку. Факультет - обслуговування комп"ютерних систем та мереж